Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Soribes lamenta que l'equip de govern de CenN reconega ara les incidències en el transport urbà que el PSPV-PSOE de Nules porta denunciant des de fa un any

El portaveu del grup municipal socialista assenyala que, en cas d'haver actuat en el seu moment, el servei ja estaria restablit "i no estaríem ara, a plena Setmana Santa, amb la rescissió del contracte"

Política 21 de abril de 2022 Redacció Redacció
Adrián Sorribes copia (1)

El portaveu del PSPV-PSOE de Nules, Adrián Sorribes, ha lamentat que l'equip de govern de Centrats a Nules (CenN) haja tardat un any a reconéixer les incidències en el transport urbà que el grup municipal socialista porta denunciat tot aquest temps. Sorribes assenyala que, en cas d'haver actuat en el seu moment, el servei ja estaria restablit "i no estaríem ara, en plena Setmana Santa, amb la rescissió del contracte". Cal assenyalar que algunes d'aquestes incidències era que no es prestava el servei per a persones amb mobilitat reduïda malgrat estar estipulat en els plecs de la licitació.

Tal com explica Sorribes, el passat 22 de març es va notificar a l'empresa que se li donaven deu dies per a justificar els continus incompliments de contracte, o que s'iniciava el procediment de rescissió de contracte. "Aquesta situació d'incompliments ha sigut denunciada pels socialistes des de fa un any, i la regidora responsable ha passat de desmentir-nos a haver de donar-nos la raó, i ara rescindir el contracte", afig Sorribes.

A més, el portaveu del grup municipal assenyala que aquesta empresa ja presta serveis per a l'ajuntament i es va rescindir el seu contracte pels mateixos motius. "El problema se suma al fet que el servei es deixe de prestar ara en les vacances de Setmana Santa o fins i tot de cara a l'estiu, on el servei de transport entre el municipi i la platja és essencial", conclou Sorribes.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter