Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Vila-real dedica la Ciutat Esportiva Municipal a Pau Francisco Torres en reconeixement als mèrits del futbolista local

L'alcalde i el jugador del Villarreal CF i de la Selecció Espanyola descobreixen la nova denominació, que compta amb el consens dels grups municipals

Esports 21 de abril de 2022 Redacció Redacció
CEM Pau Francisco Torres (5)
Pau Torres amb els xiquets del campus

L'Ajuntament de Vila-real va presentar ahir la nova denominació Ciutat Esportiva Municipal Pau Francisco Torres, en reconeixement als mèrits esportius del futbolista vila-realenc, jugador del Villarreal CF i de la Selecció Espanyola, així com per la seua implicació amb la ciutat a través de projectes com el campus de futbol que durant aquests dies se celebra precisament en la CEM. L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, i el propi jugador han sigut els encarregats de descobrir la nova denominació de la Ciutat Esportiva Municipal Pau Francisco Torres –que compta amb la unanimitat de tots els grups municipals-, en un acte al qual també han assistit el president del Villarreal CF, Fernando Roig, el conseller delegat del club, Fernando Roig Negueroles, regidors de la corporació municipal, familiars de Pau Torres així com representants dels clubs esportius que utilitzen les instal·lacions de la CEM.

“Pau Torres és un exemple d'esforç, humilitat i estima per Vila-real, que no sols ha donat tot en l'àmbit esportiu sinó que a més es bolca al seu poble i s'implica en diferents causes”, ha assegurat l'alcalde en la seua intervenció davant els assistents a l'acte, entre els quals estaven els xiquets i xiquetes que durant aquests dies participen en el campus de futbol Pau Torres. Benlloch ha recordat que “Pau va començar la seua trajectòria al Villarreal CF als sis anys i ha mantingut la seua carrera ací, aconseguint el primer títol del club, l'Europa League; a més, aquest passat any es va convertir en el primer esportista de Vila-real a aconseguir una medalla olímpica, la plata amb la Selecció Espanyola de Futbol a Tòquio”, ha apuntat Benlloch. “A Vila-real ja teníem dos olímpics, Yurema Requena i Sebastián Mora, als qui en el seu moment ja van dedicar dues instal·lacions esportives de la nostra ciutat, per la qual cosa ara era el moment d'agrair i reconéixer la trajectòria de Pau Francisco Torres, donant el seu nom a la Ciutat Esportiva Municipal”, ha subratllat l'alcalde.

L'alcalde ha felicitat el jugador i li ha donat les gràcies “per tot el que has fet i continuaràs fent”, i ha tingut també unes paraules d'agraïment per a Luisa Torres, la mare del futbolista, així com per a Jordi, el germà de Pau Torres, “per l'organització d'aquest campus de futbol, que ha vingut per a quedar-se ja a la nostra ciutat”.

Per part seua, Torres ha agraït tant a l'alcalde com tota la corporació municipal la decisió de batejar amb el seu nom la Ciutat Esportiva Municipal, alguna cosa que suposa un “gran orgull” per a l'esportista vila-realenc. A més, també ha tingut unes paraules d'especial agraïment per a la família Roig, “perquè sense ells no hauria sigut possible ni la meua carrera ni els assoliments històrics del Villarreal CF i tantes altres coses que han fet per la ciutat”.

Fernando Roig ha mostrat la seua “satisfacció” perquè el jugador del club groc done el nom a aquesta instal·lació municipal i ha assegurat que el futbolista és un “exemple d'esforç” i de “l'important que és tindre il·lusió”.

Finalment, l'alcalde ha recordat que en el ple del pròxim 26 d'abril s'aprovarà, a més, la concessió de la Medalla d'Or de la ciutat a Pau Francisco Torres, així com al ciclista Sebastián Mora i al vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza, pels seus mèrits esportius i la seua vinculació a la ciutat.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter