Som Castelló reclama al Consell la ‘solvència tècnica’ per a poder obrir el centre d'alzheimer La Pineda de Castelló

SCS: “la Generalitat margina una vegada més a Castelló”.

General 22 de abril de 2022 Andrea Andreu Andrea Andreu
pineda

Som Castelló (SCS) reclama a la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana que entregue a l'Ajuntament de Castelló la “solvència tècnica”, únic requisit que falta per a l'obertura del centre de dia d'alzheimer La Pineda i que, acabat per l'Ajuntament de la capital de la Plana en el 2019 no ha pogut entrar en funcionament encara, tres anys després, perquè el citat departament del Consell no ha tramitat encara aquest aval tècnic.

Més encara quan, indica el partit municipalista, Igualtat i Polítiques Inclusives està en mans de la vicepresidenta i portaveu del govern valencià, Mónica Oltra, de Compromís, que, al costat del PSPV-PSOE, forma part de l'executiu autonòmic.


Per a SCS, la “Generalitat margina una vegada més a Castelló”. “No és de rebut que es tarde tres anys a realitzar un informe tècnic per a una obra que ja està finalitzada per part del consistori”, afig la formació política. “L'alcaldessa, Amparo Marco, va entregar les claus de les instal·lacions a la Fundació Salomé Moliner, que gestiona el centre, en 2019, però aquest no ha pogut obrir les seues portes encara a l'espera d'aquest tràmit”, destaquen des del partit. Una situació ‘irregular’ que afecta un total de 60 usuaris que no poden ser atesos com correspon, i que porten tres anys sense poder rebre l'assistència necessària per a les seues malalties.

Te puede interesar
Lo más visto