Ciudadanos lamenta que Castelló torna a ser "la costa dels mosquits"

Cristina Fernández: "A la Generalitat se li van acabant les excuses, les fumigacions aèries arriben sempre tard i malament"

Política 27 de abril de 2022 Redacció Redacció
Sin título
Ciudadanos Municipis com Benicàssim han sol·licitat la utilització de drons per a poder arribar a les zones de difícil accés a través dels mitjans terrestres

Fa 21 dies que Ciudadanos va demanar a la Generalitat que autoritzara "immediatament" els vols contra els mosquits, tal com van sol·licitar 13 localitats de la província. Fins i tot davant la falta de resposta de la Diputació Provincial de Castelló per a iniciar els vols, municipis com Benicàssim han sol·licitat la utilització de drons per a poder arribar a les zones de difícil accés a través dels mitjans terrestres. La portaveu de Ciudadanos en la Diputació, Cristina Fernández, ha lamentat que "una vegada més, de nord a sud, la nostra província torna a convertir-se en la costa dels mosquits.

La proliferació de larves després dels nombrosos episodis de pluges no semblen importar-li massa als responsables de la Generalitat, amb el silenci còmplice des de la Diputació de Castelló. Els turistes que ens visiten ja saben que han d'omplir la maleta de productes repel·lents dels mosquits, això si al final decideixen vindre. Cada any es repeteixen aquesta classe de problemes i quan es posa remei és massa tard. La imatge que es dona de la nostra província és penosa i això afecta cada vegada més al turisme".

Cristina Fernández ha recordat que "des dels municipis estem realitzant tots els tractaments que des de la Conselleria tenim autoritzats, però la nombroses zones amb aigua estancada per tota la província els fan insuficients. Lamentem que les fumigacions aèries per a frenar la propagació de mosquits manquen d'autorització per part dels responsables del Consell. No podem fer una crida a la col·laboració ciutadana perquè vigilen en les seues llars si la Generalitat no compleix amb les seues competències. Estan molt bé les campanyes de sensibilització, però els que haurien de mostrar més sensibilitat amb els pobles són precisament els responsables del Consell".

Te puede interesar
Lo más visto