El Festival Internacional Benicàssim torna a obrir les portes en la 26ª edició

El FIB donarà cita a milers de persones en el seu recinte de festivals, després de dos anys d'espera, els dies del 14 al 17 de juliol de 2022

26 de abril de 2022 Redacció Redacció
fib-2022-cartel-avance
FIB Els assistents podran gaudir tant d'artistes nacionals com internacionals

El Festival Internacional de Benicàssim, està quasi llest per a obrir les seues portes a la 26ª edició. El FIB, gestionat per la promotora The Music Republic, donarà cita a milers de persones el seu mític recinte de festivals després de dos anys d'espera, els dies del 14 al 17 de juliol de 2022.

Hui, dimarts 26 d'abril a les 12h, han eixit a la venda les entrades de dia, amb les quals permetran als fibers assistir a l'esperat festival el dia que desitgen i puguen des de 39.99€ + despeses de gestió el dijous 14 de juliol i des de 49.99€ + despeses de gestió els dies 15, 16 i 17 del Festival.

El FIB obrirà el recinte de nou després de 2 anys, el dijous 14 de juliol, on s'escoltaran grans artistes nacionals i internacionals. Aqueix dia, els assistents podran gaudir per última vegada de IZAL en el FIB, per la seua anunciada retirada, Lori Meyers, Lost Frequencies, Tom Grennan i Declan Mckenna, a més dels artistes que falten per confirmar. A més les entrades de dia del dijous 14 de juliol eixiran a un preu especial des de 39.99€ + despeses de gestió.

La resta de dies, divendres 15, dissabte 16 i diumenge 17 de juliol 2022, gaudirem en el recinte de Benicàssim des de 49.99€ + despeses de gestió grans artistes indies nacionals com Love of Lesbian, Zahara, Viva Suecia, La M.O.D.A., Dorian, Miss Caffeina, La Habitación Roja, Elyella, La La Love You, Ginebras o Cariño, entre altres, així com artistes de talla internacional com Two Door Cinema Club, Steve Aoki, The Kooks, The Hunna, Becky Hill, Example, The Lathums, Arde Bogota, Justice, Tyga, Mando Diao, Boyz Noize, Joel Corry, We Are Scientist, Ed Maverick, Kasabian, Nathy Peluso, Tom Walker, The Snuts, Siga Girls, Circa Waves i molts més.

Continuen disponibles els abonaments per als quatre dies des de 59.99€ + despeses de gestió, fent accessible el Festival Internacional de Benicàssim a tots els assistents. A partir de hui es podran adquirir tant els Abonaments Generals i VIP com les Entrades de dia en la web oficial www.fiberfib.com. On també es podran adquirir la resta dels serveis com les zones de descans en el mític Campfest i Villacamp, la promo beguda, el reaccés i bo dutxes.

Lo más visto