Xilxes anuncia el Mediterrani Motor Festival, un concepte innovador d'esdeveniment musical, cultural i gastronòmic que tindrà lloc del 22 al 24 de juliol

La programació de l'esdeveniment compta amb actuacions en viu, degustacions gastronòmiques i exposicions vintage, entre altres activitats

General 01 de mayo de 2022 Redacció Redacció
lsd

L'Ajuntament de Xilxes ha anunciat la celebració del Mediterrani Motor Festival del 22 al 24 de juliol a la platja, un concepte innovador i dinàmic que combina gastronomia, música i cultura, tot en un únic espai amb instal·lacions i ambientació adaptades a l'entorn.

La programació de l'esdeveniment compta amb múltiples serveis i activitats com a actuacions en viu, música i balls urbans; degustacions gastronòmiques en la zona de Food Truck’s i begudes; tardeos en la zona VIP i exposicions vintage i altres llocs culturals de pintura, artesania i fotografia. A més, s'habilitarà una zona infantil per a la realització d'activitats d'oci i esport enfocades a l'entreteniment dels més xicotets.

D'aquesta manera, el consistori pretén ampliar la seua oferta turística i oferir noves opcions d'oci al públic local i visitant capaços de generar beneficis en l'economia local. A més, amb la finalitat de mantindre l'espai natural de celebració en condicions òptimes s'incidirà en la prestació d'un servei de neteja constant i en les mesures de seguretat pròpies d'aquesta mena de festivals.

Te puede interesar
Lo más visto