La Diputació posa en marxa dos Aules Mentor en els Centres CEDES de Llucena i Vall d’Alba

Es tracta d’un servei de formació obert, lliure i a través d’internet promogut pel Ministeri d’Educació

Educació 01 de mayo de 2022 Redacció Redacció
pau ferrando diputado

La Diputació de Castelló, en col·laboració amb el Ministeri d'Educació i Formació Professional, ha posat en marxa dos Aules Mentor en els Centres CEDES de Llucena i Vall d'Alba amb l'objectiu de potenciar la formació contínua i l'aprenentatge al llarg de la vida a aquelles persones que resideixen en els municipis d'interior de la província.

L'Aula Mentor és un servei de formació obert, lliure i a través d'Internet, promogut pel Ministeri d'Educació i Formació Professional, «que proporciona una formació alternativa a la població adulta de les nostres comarques a través d'un sistema d'aprenentatge flexible i amb tutorització personalitzada», ha expressat el diputat de Promoció Econòmica, Pau Ferrando.

Aula Mentor posseeix un extens catàleg de cursos per a ampliar les competències personals i professionals, organitzades en diferents temàtiques com ofimàtica, programació, disseny i autoedició, salut, educació, idiomes, ecologia, gestió comercial i financera de pimes i tributs, entre altres.

La matrícula d'un curs és de 48 euros amb dos mesos d'accés i està disponible tant en línia com en l'Aula Mentor seleccionada per a aquelles persones que no disposen d'ordinador personal i una connexió a internet en els seus domicilis. Per a certificar el curs, l'alumnat realitzarà un examen presencial en la seua Aula de referència en alguna de les convocatòries anuals programades.

La Diputació de Castelló, a través del Servei de Promoció Econòmica i Relacions Internacionals, posa en marxa aquest nou projecte dirigit a persones majors de 18 anys per a donar resposta a les necessitats de demandants d'ocupació, a persones emprenedores i a les empreses del nostre territori, en especial, dels municipis d'interior de Castelló.

Qualsevol persona interessada pot contactar amb les persones administradores de l'Aula en qualsevol dels centres CEDES de la Diputació, a través dels telèfons: 964 25 66 81, o en els correus electrònics [email protected] o [email protected] per a sol·licitar més informació i fer la matrícula.

Te puede interesar
Lo más visto