Castelló veu reduïda la seua ocupació al 66% per un mercat majoritàriament espanyol

El pont de l'1 de maig registra una ocupació mitjana del 80% a Benidorm i del 88% a València, amb el 50% del mercat internacional

Economía 04 de mayo de 2022 Redacció Redacció
71b3bf4b-72c4-bce7-f947-e6cf925d300c

La província de Castelló ha vist minvada la seua taxa d'ocupació durant el període estudiat i acaba aconseguint un 60,6% de mitjana setmanal el que suposa una reducció de 2,3 punts percentuals respecte a la setmana anterior. Els hotels associats a Hosbec i que han romàs oberts durant abril xifren l'ocupació mensual en un 65,1% (consulte l'evolució setmanal de l'ocupació hotelera en el gràfic de barres de l'informe).

El mercat nacional resta terreny una setmana més al mercat internacional representant el 84,5% del total de turistes que visiten la província. En l'altre 15,5% trobem com a mercat més destacat, el francés amb un 5,9%. Finalment, podem trobar al mercat britànic amb un 1,1%. La resta de mercats emissors no superen en cap cas l'1% de representativitat a la província de Castelló.

El cap de setmana s'han pogut superar els valors de la mitjana setmanal i s'arriba a un 65,6% de les habitacions ocupades gràcies a les entrades del divendres i dissabte. Aquesta dada suposa una reducció de 7,6 punts percentuals respecte al cap de setmana anterior en el qual es van obtindre valors especialment alts a causa del període vacacional de Setmana Santa.

La següent setmana s'espera una previsió del 54,6% encara que, com és habitual, s'espera poder superar aquest valor amb les reserves d'última hora produïdes durant aquesta setmana.

Durant aquesta última setmana, HOSBEC ha mantingut estable la seua representació a la província de Castelló amb un total de 19 establiments hotelers associats oberts en data de hui, és a dir, s'ha aconseguit el 100% de representativitat.

Te puede interesar
Lo más visto