Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Castelló llança una nova edició de ‘Divercuina’ amb tallers gratuïts per a xiquets i xiquetes

El programa que busca acostar els productes locals i els mercats municipals a la infància arranca aquest dissabte al Grau

Cultura 06 de mayo de 2022 Redacció Redacció
06-05-22 Ribera con el cartel de Divercuina
Ribera amb el cartell de Divercuina

‘Divercuina de la terreta’, el programa de coneixement dels productes de proximitat i dels mercats municipals impulsat per l'Ajuntament de Castelló, des de la Regidoria de Consum Sostenible, represa aquest dissabte dia 7 de maig els tallers gratuïts de cuina a l'aire lliure per a xiquets i xiquetes de 6 a 11 anys. El calendari s'inicia aquest dissabte en la plaça Miquel Peris i Segarra del Grau i continuarà tots els dissabtes fins a l'11 de juny en els diferents districtes de la ciutat. Per a participar és necessari inscriure's en el mail: [email protected].

La regidora de Consum Sostenible, Mary Carmen Ribera, ha posat en valor aquesta iniciativa per la capacitat de “fomentar entre xiquets i xiquetes el coneixement dels productes locals a través de tallers de cuina gratuïts amb els quals també s'acosta els mercats municipals en mostrar productes frescos i de temporada”. De fet, Ribera ha recordat que, a través d'aquest projecte, també es busca convertir a les famílies en prescriptores del producte local i fomentar els hàbits de consum dels productes de proximitat.

Les pròximes jornades tindran lloc el 14 de maig en Maset Blau (districte Oest), 21 de maig en plaça Primer Molí (districte Nord), 28 de maig en la plaça Santa Clara, (districte Centre), 4 de juny en la plaça Vilanova d'Alcolea (districte Sud), i l'11 de juny en la plaça Doctor Marañón (districte Aquest).

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter