Benicàssim celebra la Marxa de la Salut

L'activitat s'emmarca en la Setmana de la Salut que es prolongarà fins al dissabte 14

General 11 de mayo de 2022 Redacció Redacció
Marcha de la Salud (2)

Benicàssim ha celebrat hui la tradicional Marxa de la Salut, emmarcada dins de la programació de la IX Setmana de la Salut. Els participants s'han congregat a les 8.30 hores en el Centre de Salut i se'ls ha realitzat una prova de glucèmia, prèvia a un desdejuni saludable. La marxa ha recorregut al voltant de 8 quilòmetres, des del Centre de Salut fins al Voramar i, en tornar al Centre de Salut s'ha realitzat una nova prova de glucèmia per a així comprovar els beneficis que suposa caminar per a la nostra salut. 

La programació de la IX Setmana de la Salut també ha contemplat aquest migdia l'activitat “Bebe Balla”, dirigida a embarassades. El divendres dia 13 a les 12.00 hores en la seu de l'Associació Mestresses de casa de Benicàssim, els metges Inmaculada Boronat Brugger i Rafael Mas Lucas impartiran la conferència “Conviure amb el Covid”, mentre que a les 17.30 hores en el Casal Jove es parlarà sobre l'etiquetatge nutricional de la mà de la infermera Beatriz Lacruz Pérez. Finalment, el dissabte 14 de 10.30 a 13.30 hores tindrà lloc una jornada de defensa personal femenina en l'IES Violant de Casalduch. 

A més, dins de la IX Setmana de la Salut s'han programat diferents activitats en els centres educatius. Les Escoles Infantils Municipals Pintor Tasio i Doloretes acullen aquesta setmana l'activitat de primers auxilis en bebés a càrrec de l'infermer Marcos Vallejo Torrejón, mentre que els col·legis són l'escenari per a l'activitat sobre prevenció del mosquit tigre amb Adriá Ruiz Carrillo i David Bravo Minguet, de l'empresa CTL. Finalment, l'IES Violant de Casalduch acull la conferència i taller sobre reanimació cardiopulmonar de la mà de les infermeres M.ª Dolores Parreño Membrado i Paloma López López.

Te puede interesar
Lo más visto