Castelló impulsa entre la ciutadania el compromís amb el compliment dels ODS

Puerta participa en l'acte de lliurament de premis del concurs de fotografia ‘Capturant els ODS’

General 13 de mayo de 2022 Redacció Redacció
11-05-22 Puerta entrega los premios concurso ODS

La regidora de Benestar Social, Dependència, Infància i Cooperació, Patricia Puerta, ha participat aquest dimecres en l'acte de lliurament dels premis ‘Capturant els ODS núm. 5 i núm. 11’, un concurs de fotografia organitzat des de la regidoria amb l'objectiu de sensibilitzar i promoure una ciutadania crítica, global i compromesa amb l'Agenda 2030 i, en concret, amb els dos objectius citats. Així, el concurs ha posat el focus en l'objectiu de ‘aconseguir la igualtat entre els gèneres i empoderar a totes les dones i xiquetes’ (objectiu núm. 5), i el de ‘aconseguir que totes les ciutats i els assentaments humans siguen inclusius, segurs, resilients i sostenibles’ (objectiu núm. 11).

Puerta ha explicat que aquest primer concurs reflecteix el “compromís d'aquest ajuntament amb el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, des de la seua adhesió a l'Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible de la Comunitat Valenciana al novembre de 2016, així com amb la difusió i sensibilització de la ciutadania”.

“El compliment dels ODS només serà possible si promovem una sèrie de dinàmiques de formació, sensibilització i compromís que permeten canalitzar la informació sobre els ODS cap a la ciutadania i també, en sentit contrari, si des de la ciutadania som capaces d'articular les mesures necessàries per a reivindicar, promoure i defensar el compliment d'aquests objectius des de l'administració”, ha manifestat.

La regidora ha agraït la participació en aquest concurs i dau l'enhorabona a les guanyadores. El primer premi ha recaigut en la fotografia ‘Número 5’ de Nerea García, i el segon premi en la fotografia ‘En bus’ d'Araceli Rubio.

Te puede interesar
Lo más visto