Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Orpesa presenta les rutes comercials d'Orpesa Colours

Es tracta d'un projecte amb el qual es promociona els comerços locals, el valor de les experiències del visitant i s'aconsegueix una transformació tecnològica

General 15 de mayo de 2022 Redacció Redacció
Orpesa Colours

L’Espai Cultural d'Orpesa ha acollit aquest matí un desdejuni amb empresaris de la localitat en el qual l'Ajuntament ha presentat les noves rutes i l'elaboració de la pàgina web del projecte de dinamització comercial Orpesa Colours. Amb aquesta trobada, la Regidoria d'Ocupació, Comerç, Emprenedoria i Desenvolupament Local, a través de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL), culmina el recorregut que els empresaris inscrits a Orpesa Colours han impulsat en l'últim  any amb reunions de treball telemàtiques i presencials.

“Estem orgullosos de poder comptar a Orpesa amb una iniciativa d'innovació com aquesta, que trenca amb l'estacionalitat del nostre teixit empresarial”, ha assegurat l'alcaldessa, Araceli de Moya, qui ha ressaltat que “les rutes d'Orpesa Colours reuneixen, d'una banda, la promoció dels comerços locals i el valor de les experiències de client i, per una altra, la transformació tecnològica”.

Els itineraris compresos a Orpesa Colours es divideixen en quatre colors: la ruta roja està dedicada a l'aventura; la groga, a la cultura; la verda és la ruta eco i la blava, la de la mar. Cadascuna d'elles compta amb un QR amb el qual es pot accedir a la pàgina web en la qual estan representades gràficament cadascuna d'aquestes.

L'acte de presentació també ha servit com a reconeixement especial a les empreses i empresaris que han impulsat i donat forma al projecte Orpesa Colours des de l'inici, com és el cas de Orodrone, Marlon Kart, el Club Nàutic Oropesa, CAS Barracuda, Koral Beach i Mediterranean Citrus.

Web 3.0 Congress

Cal recordar que el pròxim 17 de juny, en el Espai Cultural d'Orpesa, se celebrarà el Web 3.0 Congress, un congrés internacional bolcat amb la innovació i el desenvolupament digital del teixit empresarial i turístic del municipi costaner, amb un estret vincle amb la cerca de noves idees de negoci. Els interessats a assistir a aquest esdeveniment poden inscriure's a través de la pàgina web ‘https://web3congress.io/’.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter