La música i la gastronomia s'uneixen a Nules

“La Música i el vi” oferirà una nova experiència que ajuntarà oïda i gust Nules ha presentat un nou esdeveniment, es tracta d’un concert gastronòmic anomenat

General 15 de mayo de 2022 Redacció Redacció
IMG_6614

"La Músicai el Vi”, que serà un acte on es podrà gaudir d'una música de qualitat amb la companyia dels millors vins. La regidora de Cultura, M. José Esteban, el director de la Banda Artística Nulense, Toni Reyero, i l'encarregada de Rabitas Gastronomía, Raque l Martínez, han donat hui els detalls d'aquest concert que es farà el proper divendres 27 de maig a l es vuit de la vesprada al Saló Multifuncional de Nules.

Per amenitzar, a les 19.30 hores ja s'obriran les portes del Saló Multifuncional perquè els assistents puguin començar la cata de vins o fer-se fotos al photocall que s'instal·larà a l'entrada del local. L'esdeveniment comptarà amb actuacions de la Banda Artística Nulense que interpretarà “obres que s'han compost per escoltar prenent un bon vi”, segons ha comentat el seu director, Toni Reyero, i “una cata de sis vins entre els quals hi haurà blancs, rosats, cava i dolços perquè puguin degustar tots els amants del vi” afegeix Raquel Martínez.

Alhora, als assistents se'ls regalarà dues copes de la marca Riedel, experta a fer copes destinades únicament al tast de vins, amb la serigrafia del logo de l'Ajuntament de Nules perquè no s'oblidin d'aquesta experiència. I això no és tot, ja que els que ho desitgin podrán pujar una fotografia que s'hagin fet al Photocall etiquetant l'Ajuntament de Nules, l’Associació Artística Nulense i Rabitas Gastronomia i entraran en un sorteig de totes les botelles provades al tast de vins.

Per al concert estarán disponibl es 300 entrades a un preu de 10 euros cadascuna i es podran adquirir al departament de Cultura del consistori, al ’Escola de la Banda Artística Nulense i a Rabitas Gastronomia'. En definitiva, “aquest nou acte és més que un concert, ens ofereix una experiència totalment nova en què s'uneixen dos plaers com són la música i el vi”, comenta la regidora de Cultura M. José Esteban. 

Te puede interesar
Lo más visto