Vicente Montesinos: “El major actiu del CD Castellón és la seua afició, que sempre fa costat al seu equip malgrat les dificultats’’

El president de l'equip albinegre, acompanyat per jugadors i membres de la Federació de Penyes, recollirà aquest dissabte en el Teatre Principal l'Alta Distinció de la Província 2022

General 16/05/2022 Redacció Redacció
kjgk

La Diputació de Castelló ha acordat atorgar aquest dissabte, en la gala oficial del Dia de la Província que se celebra en el Teatre Principal, l'Alta Distinció de 2022 a la totalitat de persones i membres que formen part del Club Esportiu Castelló, tot això coincidint amb el centenari de la creació de la societat esportiva.

El CD Castellón compta amb 100 anys d'història a la seua esquena, sent un important actiu esportiu i social per a la província de Castelló des del seu naixement. Fundat en 1922, s'ha convertit en una peça fonamental per a contar la història de l'esport provincial. L'equip ha disputat 11 temporades en Primera Divisió i va ser subcampió de la Copa del Rei en 1973. Des del començament de l'exercici de 2022, tant el club com la Fundació Albinegra han realitzat un important nombre d'actes commemoratius que han fomentat a la societat castellonenca la història i valors d'una institució centenària.

Segons ha explicat el president del CD Castellón, Vicente Montesinos, ‘’per al club és el major orgull possible obtindre el màxim guardó a nivell provincial en el mateix any que celebrem el centenari i la Diputació el seu bicentenari’’. Sobre aquest tema, afirma que és ‘’un any molt emotiu en tots els aspectes, especialment a nivell esportiu i social’’.

Per a Montesinos, ‘’el més important és la connexió que té el Club Deportivo Castellón amb la societat, una entitat que ha viscut en la república, la guerra civil, la dictadura i la transició democràtica, sempre acompanyada per les milers de famílies albinegres’’. Per tot això, ‘’el major actiu del club és la seua afició, reconeguda a nivell nacional i internacional que sempre fa costat al seu equip malgrat les dificultats’’, afirma el màxim responsable de la institució.

La seua labor esportiva i social en tota la província

A més de ser una institució esportiva referent a nivell provincial, el CD Castellón transmet uns valors socials que van lligats a la manera de percebre l'esport que té la Diputació de Castelló. Al llarg dels anys s'ha anat adaptant a la realitat dels temps, constituint una divisió femenina i inculcant els valors de l'esport a xiquetes i xiquets de Castelló.

D'aquesta manera, el CD Castellón, representat en el Teatre Principal pel president Montesinos, membres de la Federació de Penyes del Castelló (Fedepcas) i jugadors del primer equip, rebrà l'Alta Distinció, la màxima condecoració de la Diputació, representada en la medalla d'or provincial i l'escultura de l'arquer de la Valltorta.

Te puede interesar
Lo más visto