Onda programa la gran festa de la bicicleta amb una marxa familiar, reglas, sortejos i exhibició de ciclisme

L'Ajuntament organitza la gran festa per al diumenge 5 de juny el Dia de la Bicicleta amb un recorregut per el casc urbà

Esports 19 de mayo de 2022 Redacció Redacció
Día de la Bicicleta

Diumenge que ve 5 de juny Onda tornarà a celebrar la gran festa de la bicicleta, organitzat per l'Ajuntament al costat del Club Ciclista Sepelaco, amb una marxa familiar de quatre quilòmetres pel nucli urbà, regals, sortejos i una exhibició dels joves ciclistes locals. L'objectiu d'aquesta iniciativa, recuperada l'any passat, és fomentar la mobilitat sostenible i saludable per la ciutat així com l'ús de la xarxa de 17 quilòmetres de carrils bici, que uneix el baixador de Betxí amb la Serra d’Espadà.

Així ho han anunciat els regidors de les àrees de Ciutat Saludable, Paco Pastor, i d'Esports, José Vicente Iserte, al costat del president del Club Ciclista Sepelaco, Jose Cabedo, i els ciclistes locals Merche Villanueva i Óscar Cabedo. També col·laboren en aquest esdeveniment la Fundació de la Caixa Rural d’Onda i Decathlon Onda. Les inscripcions són gratuïtes i ja es poden realitzar a través de la pàgina web municipal www.onda.es fins al pròxim 1 de juny. Els menors hauran d'acompanyar el permís patern o matern.

“Des de l'Ajuntament d'Onda volem homenatjar a tots els aficionats del ciclisme amb la celebració d'aquest dia, alhora que es promou aquesta afició sana, es fomenta la mobilitat sostenible i l'ús de la nostra xarxa de carrils bici”, ha apuntat Pastor.

La recollida de dorsals per als inscrits tindrà lloc el mateix diumenge 5 de juny a les 10.15 hores i l'eixida de la marxa es donarà a les 11 hores des de la plaça el Raval de San José. En finalitzar el recorregut, que tornarà al punt d'eixida, es realitzarà el lliurament d'obsequis, els diferents sortejos preparats, l'exhibició a càrrec de l'Escola de Ciclisme local i per a reposar forces s'entregarà als participants fruita, rosquilletas i aigua. Cal recordar que l'ús del casc és obligatori durant la marxa.

Te puede interesar
Lo más visto