El CIM d'Orpesa es converteix en ‘*Masterchef’ per un dia com a colofó als Jocs de Primavera

Els usuaris i usuàries del Centre Integral de Majors han participat durant aquest mes de maig en nombroses activitats, com a bingo musical, ioga dansa i campionats de jocs de taula

General 22 de mayo de 2022 Redacció Redacció
DSC_0140

El Centre Integral de Majors (CIM) d'Orpesa s'ha submergit aquest mes de maig en una altra edició dels seus divertits i dinàmics Jocs de Primavera. Una cita en la qual els usuaris i usuàries del centre participen en nombroses activitats, com a carreres d'ous, bingo musical, ball de globus, dominó, escacs, una gimcana, ioga dansa, dards, guinyot i petanca, entre altres.

Sense anar més lluny, durant la jornada d'aquest divendres han pogut demostrar els seus dots culinàries en el concurs de cuina ‘Mastercim’ que enguany ha comptat, com a novetat, amb un convidat molt especial. El xef Rafael Barreda, que compta amb tres restaurants en la localitat, en concret en la zona de Amplàries (Casa Rafa, El Veler i Bocatería Chiqui), ha pogut compartir amb els alumnes i alumnes alguns trucs infal·libles per a aconseguir un plat ‘redó’.

L'alcaldessa del municipi, Araceli de Moya; la regidora de Tercera Edat, Micaela Bermúdez; així com dos membres del consell d'usuaris, la coordinadora del CIM i el prestigiós xef han sigut els encarregats de votar, en un tast a cegues, els plats guanyadors d'aquesta edició. La vicealcaldessa, María Jiménez; i els regidors Jordi Llopis i Jennifer Casañ també han sigut presents en aquest concurs que ha posat el fermall d'or als Jocs de Primavera.

Els grans guanyadors d'aquest ‘deliciós’ certamen ha sigut la parella formada per Berta Jiménez, gràcies al seu plat de petxines de pelegrí amb gambones i boletus, i Julián Soto, que ha sorprés el jurat amb una majestuosa recreació de la Torre del Rei convertida en un pastís de bescuit de xocolate al vi negre i recoberta de fondant.

Bermúdez ha volgut ressaltar la importància que tenen aquests Jocs de Primavera, perquè “gràcies a activitats com aquesta nostres majors demostren l'actius que són i la il·lusió per sumar-se a cadascun dels tallers programats”. És per això que “des de la Regidoria de la Tercera Edat animem a totes les persones usuàries del CIM a participar en futures edicions”, ha afegit la edila.

Te puede interesar
Lo más visto