Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Auditori de Castelló es transforma en una festa del 'jazz' amb Abraham Inc.

El grup referent en l'estil 'klezmer-funk' acomiadarà el cicle 'Auditori Jazz Club' d'aquesta temporada

Cultura - Música 28 de mayo de 2022 Redacció Redacció
Auditorio_y_Palacio_de_Congresos_de_Castellon_13.jpg

Cultura de la Generalitat, per mitjà de l'Institut Valencià de Cultura, presenta aquest dissabte, 28 de maig, a les 19.30 hores a l'Auditori de Castelló la formació Abraham Inc., un grup de referència, dins de l'anomenat 'klezmer-funk', que tancarà el cicle 'Auditori Jazz Club' d'aquesta temporada.

El delegat territorial de l'IVC a Castelló, Alfonso Ribes, ha posat en valor "l'oferta jazzística de la programació cultural de Cultura de la Generalitat a les nostres comarques amb cicles com l''Auditori Jazz Club', que porta fins a Castelló de manera regular referències musicals internacionals i del nostre territori" i ha recordat que "la pròxima setmana donarem a conéixer el cartell de la 19a edició del Festival de Jazz de Peníscola".                                                 

El cicle 'Auditori Jazz Club' presenta aquest dissabte a les 19.30 hores Abraham Inc. L'agrupació és una col·laboració sense precedents entre tres visionaris de la música: David Krakauer, campió de la música 'klezmer' i clarinetista de talla mundial; el llegendari trombonista i arranjador de 'funk' Fred Wesley, cèlebre pel seu treball amb James Brown i George Clinton, i el renegat del 'hip-hop' i arquitecte del ritme, 'Socalled'.

Recolzat per una secció de vent de tres peces dirigida per Wesley i altres músics, el resultat és una festa de ball 'klezmer-funk' extraordinària que es podrà gaudir a l'Auditori de Castelló per a acomiadar el cicle 'Auditori Jazz Club'.

ZKDuo en 'Territori CS'

El cicle 'Territori CS' porta fins a l'Auditori de Castelló propostes musicals de grups relacionats amb les comarques de Castelló. Aquest divendres, 27 de maig, a les 19.30 tindrà lloc el concert del duet ZKDuo amb 'Reflexos'.

El so íntim i inconfusible de la guitarra espanyola i la profunda intensitat romàntica del violoncel són, al mateix temps, una combinació d'instruments relativament inexplorada i singularment versàtil que esclata amb noves possibilitats tonals i expressives.

ZKDuo, format pel castellonenc Alberto Muñoz Vicente, violoncel, i l'anglés Jonathan Parkin a la guitarra, és un dels nous conjunts més emocionants i innovadors de l'Estat. El duo explorarà aquesta combinació única de colors i repertori a través d'arranjaments acuradament elaborats i estrenes d'obres originals, llançant llum sobre una versatilitat que abasta, amb la mateixa facilitat, el barroc italià i el 'lied' romàntic, així com música flamenca i llatinoamericana.

Les entrades per a aquests concerts tenen un preu d'entre 6 i 15 euros. Recordem que es poden obtindre descomptes gràcies a Entrada i +. Quan es visita el Museu de Belles Arts de Castelló o l'EACC, s'obté un tiquet que permet comprar, a les taquilles del Teatre Principal de Castelló o l'Auditori, entrades amb un descompte de fins al 50 %.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter