L'Auditori de Castelló es transforma en una festa del 'jazz' amb Abraham Inc.

El grup referent en l'estil 'klezmer-funk' acomiadarà el cicle 'Auditori Jazz Club' d'aquesta temporada

28 de mayo de 2022 Redacció Redacció
Auditorio_y_Palacio_de_Congresos_de_Castellon_13.jpg

Cultura de la Generalitat, per mitjà de l'Institut Valencià de Cultura, presenta aquest dissabte, 28 de maig, a les 19.30 hores a l'Auditori de Castelló la formació Abraham Inc., un grup de referència, dins de l'anomenat 'klezmer-funk', que tancarà el cicle 'Auditori Jazz Club' d'aquesta temporada.

El delegat territorial de l'IVC a Castelló, Alfonso Ribes, ha posat en valor "l'oferta jazzística de la programació cultural de Cultura de la Generalitat a les nostres comarques amb cicles com l''Auditori Jazz Club', que porta fins a Castelló de manera regular referències musicals internacionals i del nostre territori" i ha recordat que "la pròxima setmana donarem a conéixer el cartell de la 19a edició del Festival de Jazz de Peníscola".                                                 

El cicle 'Auditori Jazz Club' presenta aquest dissabte a les 19.30 hores Abraham Inc. L'agrupació és una col·laboració sense precedents entre tres visionaris de la música: David Krakauer, campió de la música 'klezmer' i clarinetista de talla mundial; el llegendari trombonista i arranjador de 'funk' Fred Wesley, cèlebre pel seu treball amb James Brown i George Clinton, i el renegat del 'hip-hop' i arquitecte del ritme, 'Socalled'.

Recolzat per una secció de vent de tres peces dirigida per Wesley i altres músics, el resultat és una festa de ball 'klezmer-funk' extraordinària que es podrà gaudir a l'Auditori de Castelló per a acomiadar el cicle 'Auditori Jazz Club'.

ZKDuo en 'Territori CS'

El cicle 'Territori CS' porta fins a l'Auditori de Castelló propostes musicals de grups relacionats amb les comarques de Castelló. Aquest divendres, 27 de maig, a les 19.30 tindrà lloc el concert del duet ZKDuo amb 'Reflexos'.

El so íntim i inconfusible de la guitarra espanyola i la profunda intensitat romàntica del violoncel són, al mateix temps, una combinació d'instruments relativament inexplorada i singularment versàtil que esclata amb noves possibilitats tonals i expressives.

ZKDuo, format pel castellonenc Alberto Muñoz Vicente, violoncel, i l'anglés Jonathan Parkin a la guitarra, és un dels nous conjunts més emocionants i innovadors de l'Estat. El duo explorarà aquesta combinació única de colors i repertori a través d'arranjaments acuradament elaborats i estrenes d'obres originals, llançant llum sobre una versatilitat que abasta, amb la mateixa facilitat, el barroc italià i el 'lied' romàntic, així com música flamenca i llatinoamericana.

Les entrades per a aquests concerts tenen un preu d'entre 6 i 15 euros. Recordem que es poden obtindre descomptes gràcies a Entrada i +. Quan es visita el Museu de Belles Arts de Castelló o l'EACC, s'obté un tiquet que permet comprar, a les taquilles del Teatre Principal de Castelló o l'Auditori, entrades amb un descompte de fins al 50 %.

Lo más visto