Onda convoca 25 beques de formació per a estudiants de cicles formatius i graus universitaris

L'Ajuntament inverteix 40.000 euros en beques formatives que podran realitzar-se entre els mesos de juliol i setembre

Educació 01 de junio de 2022 Redacció Redacció
BECAS UJI

L'Ajuntament d'Onda ha concedit 25 beques formatives dirigides al col·lectiu jove ondense, amb el propòsit d'oferir a l'estudiantat oportunitats i experiència laboral. La duració de les mateixes serà de 2 mesos, podent-se gaudir entre juliol i setembre, i cada beneficiari rebrà una remuneració de 600 euros mensuals per a 20 hores setmanals. El pressupost destinat per l'equip de govern ascendeix a 39.706 euros.

Les persones interessades tenen fins al 10 de juny per a presentar la seua sol·licitud, i hauran de fer-ho per via telemàtica a través del portal https://seu.onda.es/. Els aspirants hauran de passar per una baremació que els atorgarà una puntuació final sobre la base de diferents criteris i mèrits que s'estableixen en les bases.

A més, en el cas que la formació pràctica d'alguna de les beques siga acceptada per la universitat o centre educatiu en què la persona beneficiària estiga cursant els seus estudis com a pràctiques acadèmiques externes, curriculars, d'estudis oficials i/o màster, aquesta podrà sol·licitar un increment en la duració de la beca pel temps necessari de conformitat amb el que dispose el centre.

Els becaris es formaran en les àrees de Biblioteca, Joventut, Museu, Dinamització Econòmica, Tresoreria, Secretaria, Urbanisme, Medi Ambient, Informàtica, Serveis Socials, Educació i Esport.

És una gran oportunitat per a tots aquells joves que sí que tenen formació, però no experiència. Aquestes beques suposen un creixement i desenvolupe personal i professional enorme per a l'estudiantat”, ha manifestat el tinent d'alcalde de l'Àrea de Recursos Humans, Joventut, Innovació i Biblioteques, Vicent Bou.

Te puede interesar
Lo más visto