El GAL Maestrat Plana Alta aprova pagar 148.469,37€ per a afavorir l'expansió de huit empreses

Domingo Giner: “Les ajudes europees són cada vegada més importants per a consolidar projectes que generen ocupacions”

Política 09 de junio de 2022 Redacció Redacció
Junta Directiva GAL Maestrat Plana Alta junio 2022

La Junta Directiva del Grup d'Acció Local Maestrat Plana Alta ha aprovat una proposta per a pagar un total de 148.469,37€ amb l'objectiu d'afavorir l'expansió de huit projectes empresarials. Es tracta d'iniciatives privades, en quasi tots els casos, impulsades per emprenedors i xicotets empresaris de diversos dels 24 municipis que integren aquesta agrupació de municipis.

Entre els projectes que creixeran gràcies a aquestes subvencions es troben una botiga de mobles i decoració, un centre d'interpretació del vi, un estudi de disseny gràfic, una fleca, una altra per a millorar l'equipament d'un hotel, un estudi d'arquitectura, per a una cafeteria i una casa rural. Aquests quasi 150.000 euros aprovats en l'última junta directiva del GAL Maestrat Plana Alta corresponen a expedients aprovats en 2019, 2020 i 2021 i que han sigut proposats per a pagar a la Conselleria per aquests expedients Leader.

Domingo Giner, president del GAL Maestrat Plana Alta, ha assegurat que “les ajudes europees són cada vegada més importants per a consolidar projectes que estan generant molts recursos, llocs de treball i assentant a moltes famílies en localitats del nostre entorn, amb un alt risc de despoblació”.

El president del GAL Maestrat Plana Alta ha recordat que “cada vegada hi ha més persones que acudeixen a nosaltres per a impulsar projectes que creguen ocupació i consoliden població en el territori rural. Donar suport a aquestes iniciatives empresarials per part d'emprenedors dels nostres pobles és el que dona sentit al GAL Maestrat Plana Alta. De fet, el bon funcionament d'aquestes iniciatives està calant en el territori rural”.

És important indicar que les ajudes són finançades pel LEADER, la Generalitat Valenciana i el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació.

Te puede interesar
Lo más visto