El Planetari de Castelló obrirà el Club d’Estiu per a xiquetes i xiquets amb 120 places

L’iniciativa també ofereix 30 places gratuïtes cada quinzena per descobrir ‘L’Univers’ de manera didàctica i lúdica, i suma suma 32 Planetallers diaris i observacions nocturnes i del Sol

Cultura 09 de junio de 2022 Redacció Redacció
09-06-2022 Verònica Ruiz al Planetari

El Planetari de Castelló enceta el seu Club d’Estiu amb 120 places gratuïtes distribuïdes en quatre quinzenes per a xiquetes i xiquets de 3 a 12 anys. L’iniciativa s’afiança per “consolidar la tasca de divulgació científica del centre, incloent a més una àmplia oferta de tallers que cobriran l'horari de vesprada, però, sobretot, per fomentar la conciliació familiar durant les vacances escolars”, com ha destacat la regidora de Cultura, Verònica Ruiz, que ha assenyalat que “aquest aprenentatge més lúdic és una bona manera de generar vocacions científiques de futur”.

El Club del Planetari oferirà un total de 120 places, repartides en quatre quinzenes, de dilluns a divendres (de 9.00 a 14.00 hores), des del 4 de juliol fins el 26 d’agost. Hi haurà 30 places per torn, dividides en grups per edat, d’Infantil a primer i segon cicle de Primària.

La preinscripció, gratuïta i per ordre de registre, s’activarà telemàticament el proper 14 de juny a les 10.00 hores i fins el dia 19 al web municipal dins de Cultura / Club d'Estiu del Planetari /Altres Esdeveniments.

Aquest any, sota el títol de ‘Missió espacial: l’Univers’, el Club d’Estiu estudiarà d’una manera didàctica els diferents cossos que poblen l’Univers, com estreles, galaxies, cometes i els seus fenòmens, a més de jugar a ser astronautes per un dia o aprendre ciència des de l’experimentació, les manualitats i les activitats a l’aire lliure.

La iniciativa inclou tanmateix projeccions especials a la cúpula de les pel·lícules de la cartellera del Planetari que amplien les seues sessions, una visita a les exposicions, com ara ‘Les fronteres del Sistema Solar’, ‘L’astronomia en la Terra Mitjana’ o ‘¿Sí, dígame? Breu història del telèfon’, i excursions a la platja.

Te puede interesar
Lo más visto