Ciutat Feliç prepara el seu desembarcament a Vinaròs

El projecte contempla una exposició i diversos tallers en el Mercat Municipal

Cultura 10 de junio de 2022 Redacció Redacció
Cartel actividad

El projecte d'art comunitari Ciutat Feliç, a través del programa d'envelliment actiu Club de la Vida de Vinaròs, prepara el seu desembarcament en la localitat a partir del pròxim dilluns 13 de juny. 


L'esceari per a la celebració de l'exposició i els tallers serà el Mercat Municipal de Vinaròs. L'exposició inclou una selecció de les famoses casetes de Ciutat Feliç i una col·lecció de fotografies de prop de mig centenar de dones que formen part del Club de la Vida. 


La inauguració de la mostra està prevista per al dilluns 13 a partir de les 12.00 hores i els horaris de visita seran de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00 hores i de 17.30 a 20.30 hores, i el dissabte de 8.00 a 14.00 hores. Respecte a els tallers la programació té previst desenvolupar-los durant tota la setmana (de dilluns a divendres) i el dissabte 18 de juny, últim dia de l'exposició, hi haurà un taller obert a famílies d'11.00 a 14.00 hores. Ciutat Feliç ha convidat a participar en els tallers a centres educatius, instituts i associacions culturals i socials del municipi.

Te puede interesar
Lo más visto