El Grup Sicer presenta les seues noves instal·lacions a Nules

L’alcalde visita aquesta important actuació i es compromet a agilitzar els tràmits pendents

Economía 27 de junio de 2022 Redacció Redacció
IMG-20220617-WA0007

L’alcalde de Nules, David García, i el regidor d’Indústria, César Estañol, han visitat les noves instal·lacions de l’empresa Sicer inaugurades recentment i amb les quals s’ha dotat l’empresa d’última tecnologia per a la fabricació de frites, esmalts i granilles, entre d’altres.

De fet, aquesta visita ha servit a més per a donar suport a la indústria local i en concret per a coordinar gestions i tràmits entre l’administració local i el grup Sicer, present a Nules des de l’any 2021.

Així doncs, l’alcalde destaca la importància d’aquests tipus d’actuacions “el teixit industrial de Nules és cada vegada més important i tot un referent no sols a la nostra comarca de la Plana Baixa també a la resta de la província, de manera que des de l’Ajuntament es vol agilitzar tots els tràmits municipals per a que les empreses interessades a dur a terme actuacions d’ampliació i de nova instal·lació compten amb el suport de l’entitat local donat que aquestes iniciatives beneficien el nostre poble”.

El grup Sicer és una empresa de colorifici ceràmic italiana present a Espanya des de l’any 2000, i que des de l’any passat compta amb una planta productiva a Nules.

Per tant, amb aquesta actuació Sicer està ubicada a Nules amb una superfície de 25.000 metres quadrats, i compta amb tècniques d’última generació, amb nous laboratoris, oficines i sala expositiva. En concret, aquest mes de juny ha tingut lloc l’obertura de la seua nova exposició anomenada EvoluZione-Digital Structures  on es mostren les últimes novetats dels seus productes.

Te puede interesar
Lo más visto