Obertes les inscripcions per a l’estiu esportiu d’Almenara

Destaquen les novetat de l'entrenament funcional i la recuperació de la Màster de Zumba

Esports 27 de junio de 2022 Redacció Redacció
cartell estiu esportiu

Ja estan obertes les inscripcions per a les activitats de l’Estiu Esportiu d'Almenara que començaran pròximament a la Platja Casablanca. Enguany destaca la novetat de l'entrenament funcional que es desenvoluparà en l'aparcament els dilluns i dimecres de 8 a 9 del matí i els dimarts i dijous de 20 a 21 hores. L'activitat serà per a majors de 14 anys i tindrà un preu de 15 euros.

A més en l'aparcament del Carrer Costa del Sol, també hi haurà classes de Freestyler els dilluns i dijous de 20 a 21 hores. L'edat mínima per a participar serà de 10 anys. En el mateix lloc, els dimecres de 20 a 21 hores hi haurà classes de Jumper by Aerower, amb una edat mínima per a participar de 5 anys.

La zumba es realitzarà els dilluns, dimarts i dijous de 20 a 21 hores en la Plaça dels Pescadors. L'activitat serà per a majors de 12 anys i tindrà un preu de 10 euros. Per part seua, el ciclisme de sala (spinning), serà els dilluns i dimecres de 19.45 a 20.45 en el Poliesportiu Municipal, amb un preu de 10 euros.

Pel que respecta als esdeveniments, destaquen la tradicional Volta a Peu a la Platja Casablanca, que arriba a la seua XXXVIII edició el pròxim 6 d'agost i la XI Travessia nadant que se celebrarà amb nou recorregut el 14 d'agost. Tal com es va informar en el seu moment, les inscripcions estan obertes en sportmaniacs.com.

A més destacar que dissabte que ve, 2 de juliol, a les 20 hores es realitzarà la Màster Orgull LGTBI 2022 de botes de rebot en l'aparcament del Carrer Costa del Sol. Podran participar majors de 5 anys. Les acreditacions seran a les 19.30 hores.

El 23 de juliol, a les 20 hores, i amb eixida des del Poliesportiu Municipal, se celebrarà la Marxa Nocturna, mentre que el 29 de juliol es recuperarà enguany la màster de zumba que serà a les 19.30 hores en l'aparcament del Carrer Costa del Sol.

Totes les persones interessades a inscriure's i participar en aquests cursos i esdeveniments podran informar-se en la Regidoria d'Esports situada en el Molí d’Arròs d’Almenara de 9.30 a 14.00 hores o bé trucant al telèfon 962 61 01 07.

Te puede interesar
Lo más visto