Jalen Nesbitt, nou aler per al TAU Castelló

El TAU Castelló continua conformant la seua plantilla per a la pròxima temporada i s'ha fet amb els serveis de l'aler estatunidenc Halen Nesbitt que la passada temporada va militar en el CB Almansa.

Esports 14 de julio de 2022 Redacció Redacció
41376399-509a-bffd-a960-df27f3ef46e9

Nesbitt, de 1,98 d'altura i 29 anys, va aterrar a Europa en el 2015 després de jugar dues temporades en la NCAA amb la Universitat del Nord de Florida. Va tindre la seua primera experiència a Espanya en lliga EBA en la temporada 16-17 on va defensar la samarreta del CB Terra l'Alfàs del Pi. Després de jugar la temporada 17-18 al Villarrobledo de la lliga LEB Plata i marxar a altres lligues, va tornar la passada temporada a Espanya per a signar amb el CB Almansa en la seua primera experiència amb la LEB Or.

El de Carolina del Sud va fer una mitjana d'amb l'equip almanseño 10,6 punts, 4,4 rebots i 1,7 assistències per a valorar una mitjana de 13,5 la passada temporada.

Nesbitt és un jugador molt complet tant ofensivament com defensivament amb una capacitat rebotadora molt alta, sent la recuperació de pilotes una de les seues facetes defensives estrela que li va portar a ser el cinqué recuperador de la lliga la passada temporada.

Amb aquest fitxatge Juan A. Orenga té la plantilla molt avançada amb 9 jugadors ja mancant l'arribada d'un altre pivot.

Te puede interesar
Lo más visto