El palc del castell és el nou lounge bar amb vistes extraordinàries en l’àtic de l’hotel Castell de Peníscola

El lounge bar culmina la posada a la disposició dels clients, tant hostes com veïns de la zona de les instal·lacions obertes que són des d’ara un referent a la ciutat

General 20 de julio de 2022 Redacció Redacció
PALCO-hotel-castillo-de-peniscola

L’Hotel Castell de Peñíscola& Spa quatre estrelles superior i una de les últimes propostes hoteleres a obrir al públic a Peníscola és de nou notícia aquests dies per l’obertura del seu extraordinari chill out en l’àtic de l’edifici amb les millors vistes a l’emblemàtica ciutat en la mar.

El lounge bar culmina la posada a la disposició dels clients, tant hostes com veïns de la zona de les instal·lacions obertes que són des d’ara un referent a la ciutat.

Primer va ser el Castell de Peníscola amb els seus 80 balcons amb vista directa al millor paisatge de la costa mediterrània, després el bar-cafeteria restaurant oberta al públic en general amb productes de la zona de la millor qualitat en un entorn acullidor i modern als peus del castell del Papa Lluna. I finalment El Palc del Castell, el lounge bar en l’àtic de l’edifici a mes de 12 metres d’altura per a que gaudeixes i relaxar-se amb una visita panoràmica espectacular de Peníscola. Des de les 7 de la tarda amb accés exterior a través d’ascensors, la màxima comoditat i rapidesa per a gaudir la tranquil·litat de la tarda i la nit estival.

Te puede interesar
Lo más visto