Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El palc del castell és el nou lounge bar amb vistes extraordinàries en l’àtic de l’hotel Castell de Peníscola

El lounge bar culmina la posada a la disposició dels clients, tant hostes com veïns de la zona de les instal·lacions obertes que són des d’ara un referent a la ciutat

General 20 de julio de 2022 Redacció Redacció
PALCO-hotel-castillo-de-peniscola

L’Hotel Castell de Peñíscola& Spa quatre estrelles superior i una de les últimes propostes hoteleres a obrir al públic a Peníscola és de nou notícia aquests dies per l’obertura del seu extraordinari chill out en l’àtic de l’edifici amb les millors vistes a l’emblemàtica ciutat en la mar.

El lounge bar culmina la posada a la disposició dels clients, tant hostes com veïns de la zona de les instal·lacions obertes que són des d’ara un referent a la ciutat.

Primer va ser el Castell de Peníscola amb els seus 80 balcons amb vista directa al millor paisatge de la costa mediterrània, després el bar-cafeteria restaurant oberta al públic en general amb productes de la zona de la millor qualitat en un entorn acullidor i modern als peus del castell del Papa Lluna. I finalment El Palc del Castell, el lounge bar en l’àtic de l’edifici a mes de 12 metres d’altura per a que gaudeixes i relaxar-se amb una visita panoràmica espectacular de Peníscola. Des de les 7 de la tarda amb accés exterior a través d’ascensors, la màxima comoditat i rapidesa per a gaudir la tranquil·litat de la tarda i la nit estival.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter