L'Ajuntament de Peníscola instal·larà plaques solars en edificis públics després de l'estiu

Preveu per a octubre la primera instal·lació en l'edifici sociocultural, per a continuar l'any pròxim en el pavelló poliesportiu

General 27 de julio de 2022 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2022-07-20 at 8.03.34 AM (2)

La regidoria de medi ambient està treballant en la instal·lació de plaques solars en edificis municipals per a millorar la seua eficiència energètica, l'edil de l'àrea, Miguel Castell, ha estat al costat de tècnics especialitzats, valorant la idoneïtat de les instal·lacions i avançant en les particularitats del projecte.

"Iniciarem la instal·lació de les primeres en l'edifici sociocultural a partir del mes d'octubre" ha explicat, ampliant que la instal·lació proveiria d'energia no sols al propi edifici sinó també a edificis públics confrontants com la ludoteca o la Universitat Popular.

En l'edifici sociocultural, situat en el nucli urbà, es troben la biblioteca municipal, el centre juvenil, el saló noble amb espai per al desenvolupament de cursos, múltiples despatxos d'entitats i una planta baixa polifuncional.
El següent pas que es planteja la regidoria és instal·lar plaques en la zona poliesportiva, projecte que es preveu per a l'any pròxim.

Des de la regidoria s'ha informat també de la ubicació de dos punts de recàrrega de vehicles elèctrics també en la zona de l'edifici sociocultural.

Te puede interesar
Lo más visto