Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L’Ivace prepara els International Days Europa, que se celebraran del 27 al 29 de setembre

El balanç llança xifres pròximes als 500 assistents a webinaris, 90 Contactes amb la Xarxa i reunions amb 16 empreses importadores

Economía 05 de agosto de 2022 Redacció Redacció

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de l’Ivace, està treballant en els continguts dels International Days Europa, que se celebraran del 27 al 29 de setembre.

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha explicat que "es tracta d'un nou format que concentra informació, oportunitats de negoci i assessorament sobre mercats en tres dies d'intensa activitat i que han sigut molt ben rebuts per l'empresariat al llarg de l'any”.

Durant 2022, l’Ivace ha celebrat tres International Days dedicats a Àsia, Amèrica i Àfrica / Emirats en els mesos de març, maig i juny, respectivament.

El balanç llança xifres com les 469 persones assistents als 22 webinaris celebrats, tant sectorials com de mercat, en els quals el personal expert de la Xarxa Exterior de l’Ivace ha proporcionat dades actualitzades i informació sobre la situació i oportunitats dels diferents mercats.

A més, durant aquests dies d'intensa activitat, les empreses han tingut l'oportunitat de presentar la seua oferta de producte i la seua empresa a empreses importradores seleccionades des de la Xarxa Exterior. En aquests International Days han participat 16 empreses importadores que han tingut l'oportunitat de conéixer de primera mà l'oferta de producte d'un centenar d'empreses de la Comunitat Valenciana.

A això se sumen els Contacta, reunions virtuals amb la Xarxa Exterior, amb més de 90 reunions amb empreses valencianes interessades a conéixer l'actualitat dels mercats i contrastar informació per als seus productes o serveis.

En l'àmbit de la informació actualitzada, des de la Xarxa Exterior s'han publicat amb motiu d'aquesta iniciativa un total de 79 notes de mercat posades a la disposició de les empreses en la pàgina web de l’Ivace.

En aquest sentit, Climent ha explicat que la quantitat d'informació es converteix en moltes ocasions en desinformació i "des de l’Ivace hem volgut concentrar diferents recursos perquè les empreses aprofiten al màxim els dies programats i tinguen en la seua agenda la cita per a cadascuna de les àrees geogràfiques", ha explicat Climent.

 

Te puede interesar

Comisión Diputaciones Cáceres-Foto Familia 1

José Martí i els presidents de diputacions mostren la seua preocupació al Govern d'Espanya perquè els fons europeus no estan arribant als xicotets pobles

Redacció
Economía 05 de octubre de 2022

El president de la Diputació de Castelló ha assistit a Càceres a la reunió de la Comissió de Diputacions Provincials, Capítols i Consells Insulars en la qual han tingut l'ocasió de plantejar davant el Govern d'Espanya la seua preocupació perquè els Next Generation EU no estan arribant als xicotets municipis d'interior

Lo más visto

Newsletter