Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Martí visita el lloc de comandament de l'incendi de Bejís i agraeix l'esforç de tots els efectius

El president de la Diputació de Castelló ha traslladat a l'alcaldessa la plena disposició de quants recursos es requereixen de la institució provincial

General 16/08/2022 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2022-08-16 at 12.13.30 (1)

 El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha visitat hui la localitat de Bejís per a seguir in situ l'evolució de l'incendi forestal registrat en el municipi del Alto Palancia. Martí ha estat junt amb l'alcaldessa, María José Madrid, a qui ha traslladat la plena disposició de quants recursos de la institució provincial precisen davant aquesta situació. El president ha estat en el lloc de comandament on ha pogut ser informat de les actuacions que s'estan realitzant en aquest moment.

Martí ha agraït l'esforç de les 230 persones de Bombers Diputació de Castelló, bombers forestals de la Generalitat Valenciana i de la Unitat Militar d'Emergències (UME) que estan treballant en l'incendi. “Tots els efectius estan fent una gran faena i esperem que l'incendi es puga donar per controlat en la major brevetat possible», ha assenyalat Martí.

L'incendi forestal a Bejís es va declarar ahir i fins al lloc s'han mobilitzat cinc dotacions i quatre comandaments de bombers de la Diputació de Castelló, huit unitats de bombers forestals de la Generalitat Valenciana, deu mitjans aeris, sis autobombes, agents mediambientals i dues unitats de prevenció d'incendis, a més de la Unitat Militar d'Emergències (UME).

Te puede interesar

IMG-0322

José Martí rep a la Unió Iberoamericana de Municipalistes

Redacció
General 19/04/2023

El president de la Diputació, José Martí, ha rebut hui a una representació de la La Unió Iberoamericana de Municipalistes que es troba a la província de Castelló amb motiu de la celebració del programa acadèmic ‘La Missió Tècnica Internacional sobre Govern Local amb enfocament de gènere

Lo más visto

Newsletter