Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Nules portarà a terme actuacions de millora als carrers de Sant Ramón i Sant Isidre

S’ha celebrat una assemblea veïnal per presentar el projecte per esmenar la problemàtica d’aquesta zona

General 31 de agosto de 2022 Redacció Redacció
IMG-20220831-WA0011

 

L’Ajuntament de Nules està treballant en el projecte d’obra amb el qual es vol donar solució a la problemàtica existent als voltants dels carrers de Sant Ramon i de Sant Isidre quan es registren episodis de pluges fortes.

 

En aquest sentit, recentment ha tingut lloc una assemblea veïnal en la qual l’alcalde de Nules, David García, el regidor d’urbanisme, César Estañol, i l’arquitecte del projecte, Manuel Miralles, han pogut explicar al veïnat assistent la proposta amb la qual es vol esmenar els problemes d’inundació d’algunes zones d’aquests vials.

 

Al respecte l’alcalde, David García, assenyala que “els hem plantejat la proposta en la qual està treballant l’ajuntament i que esperem puga solucionar la problemàtica d’aquesta zona del nostre municipi”.

 

De fet, des de l’ajuntament s’han reprès les assemblees veïnals que per la pandèmia s’havien deixat de convocar, “de manera que seguim escoltant els veïns per a que ens traslladen les seues preocupacions i problemes per a poder actuar acord a les necessitats que ens plantegen”, comenta David García.  

 

Amb tot, s’espera que les actuacions de millora dels carrers Sant Ramon i Sant Isidre es porten a terme en els pròxims mesos. 

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter