Vila-real aposta per unes festes sostenibles amb el repartiment de gots reciclables en col•laboració amb Caixa Rural

Caixa Rural Vila-real juntament amb l'Ajuntament de Vila-real repartirà més de 28.000 gots d'un sol ús 100% reciclables i biodegradables

General 02 de septiembre de 2022 Redacció Redacció
gots reciclables festes (1)

L'ajuntament de Vila-Real i La Caixa Rural han portat a terme aquesta campanya amb l'objectiu de reduir l'ús del plàstic durant les festes patronals i que les penyes utilitzen, en la mesura que siga possible, el mateix got en els actes multitudinaris.

“Hem de fer un ús responsable i cuidar el medi ambient. Per això, demanem als ciutadans que tiren al contenidor blau aquest got, després d'haver-li donat un ús adequat. Amb xicotetes accions com aquesta, minimitzem l'impacte ambiental i som respectuosos amb el medi ambient”, explica la presidenta de Caixa Rural Vila-real, Sonia Sánchez. Per part seua, el regidor de Festes, Diego A. Vila, ha agraït el compromís de Caixa Rural Vila-real amb la sostenibilitat així com el suport a les festes i tradicions de la ciutat. “En Caixa Rural Vila-real tenim un gran aliat per a avançar cap a una Vila-real més innovadora, sostenible, inclusiva i que manté vives les seues tradicions”, afirma. La iniciativa compta també amb el suport de la Regidoria de Sostenibilitat que dirigeix l'edil José Ramón Ventura Chalmeta.

Aquesta campanya es durà a terme tant en el concurs de paelles com en els empedrats, repartint gots de ‘Vila-real en festes’ a les penyes inscrites juntament amb els lots de menjar necessari per a participar. Així mateix, també faran ús dels gots reciclables els assistents a la paella de la Tercera Edat que se celebra dimarts que ve, en el Centre de Congressos Fires i Trobades i els vila-realencs i vila-realenques que participen en el Macrosopar de veïns que tindrà lloc el divendres que ve al jardí de la Mayorazga.

 

Te puede interesar
Lo más visto