Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El cinema en valencià torna al Teatre del Raval de Castelló

Durant el mes de setembre es projectaran les pel·lícules ‘Sota les Estrelles de París’, ‘Minari: Història de la meua família’ i ‘Frederica Monseny’

Cultura - Cine 13/09/2022 Redacció Redacció
11092022 Cinema en valencià

El proper dijous 15 de setembre torna el cicle de cinema en valencià a Castelló amb la pel·lícula ‘Sota les Estrelles de París’ de Claus Drexel. Es tracta d’una proposta impulsada conjuntament per l’Ajuntament de Castelló i Escola Valenciana per apropar i fomentar el cinema en valencià a la ciutat.

Seran tres les projeccions que durant el mes de setembre acollirà el Teatre del Raval. A ‘Sota les Estrelles de París‘, se sumen ‘Minari: Història de la meua família’ de Lee Isaac Chung per al 22 de setembre, i ‘Frederica Monseny‘ de Laura Mañá per al 29 de setembre. Totes elles a les 19.00 hores.

El propi regidor de Plurilingüisme i Foment del Valencià, Francesc Mezquita, remarca que a l’Ajuntament “aposta per promocionar el valencià des de tots els àmbits, i aquesta és una forma de reforçar-lo a través d’una de les indústries que més consumim“.

La programació cinematogràfica és totalment gratuïta, i es poden recollir les entrades una hora abans de la projecció en taquilla, és a dir, a partir de les 18.00 hores.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter