Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Ajuntament de Canet lo Roig reactiva un any més 'L'Escoleta’ per xiquets d'entre 0 i 3 anys

L'Ajuntament de Canet lo Roig ha posat en marxa, un any més, l'Escoleta Doña Carmen, el servei de guarderia per a xiquets d'entre 0 i 3 anys

Educació 12/09/2022 Redacció Redacció
IMG_2654(1)

L'objectiu d'aquesta escoleta segons ha explicat l'alcaldessa “es ajudar a la conciliació familiar i laboral dels pares”. María Ángeles Pallarés, recorda que es va posar en marxa per primera vegada en 2012 “per  donar resposta, precisament, a les necessitats dels veïns”.

Aquest servei, que compta amb la col·laboració de la Diputació de Castelló, està disponible “no sols per als xicotets del municipi, sinó també per als d'altres pobles pròxims que no compten amb guarderia pública”, subratlla Pallarés, qui ressalta que es tracta d'una iniciativa que, des del primer moment, “ha sigut molt ben acollida pels veïns i tots els anys comptem amb prop d'una desena de xiquets”.

La guarderia, atesa per professionals qualificades, s'encarreguen de programar una sèrie d'activitats “amb l'objectiu tant d'iniciar l'educació dels xicotets com de garantir el seu entreteniment, però a més, al llarg del curs es posen en marxa accions especials, com per exemple una festa de disfresses en Halloween”, explica l'alcaldessa.

Te puede interesar

foto ivaj

L'IVAJ (Institut Valencià de la Joventut) és l'organisme encarregat de gestionar les places en albergs i campaments per a grups juvenils a través del programa Viu l'Estiu.

Redacció
Educació 18/05/2023

Les instal·lacions dels albergs i campaments gestionats per l'IVAJ en el marc del programa Viu l'Estiu ofereixen als grups juvenils serveis de pensió completa, que inclou les tres àpats principals (esmorzar, dinar i sopar). A més, s'inclou l'allotjament en habitacions compartides amb lliteres o altres tipus d'allotjament adequat per a grups.

Lo más visto

Newsletter