Miki Núñez acostarà el seu talent a Onda en un showcase exclusiu a l'octubre

El repartiment d'invitacions s'iniciarà en el local d'associacions, a partir del dissabte 1 d'octubre

28 de septiembre de 2022 Redacció Redacció
Miki Núñez acercará su talento a Onda en un showcase exclusivo en octubre

Després de l'èxit del showcase exclusiu de Dani Fernández, el Teatre Mònaco d'Onda acollirà dijous que ve 13 d'octubre, a les 20.00 h, un nou concert a petita escala en el qual el reeixit cantant Miki Núñez presentarà el seu últim èxit Dis-me que no fa mal i compartirà tot el seu talent amb veïns i visitants.

Aquest esdeveniment, que busca acostar a artistes que ocupen els primers llocs en els rànquings musicals, forma part d'una iniciativa posada en marxa per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Onda en col·laboració amb l'emissora Europa FM.

Sobre aquest tema, la tinenta d'alcalde de l'àrea de Cultura i Festes, María Prada de Conflent, ha destacat: “Una vegada més, tornem a apostar per un artista amb grans èxits per a poder gaudir de la millor cultura”.

Cal destacar que Miki va saltar a la fama en la desena edició del programa de televisió Operació Triomf i posteriorment, va representar a Espanya en el Festival d'Eurovisió 2019 amb el tema La Bena. Des de llavors, no ha parat de collir èxits en cada escenari, festival i esdeveniment en el qual ha participat.

Invitacions

Les persones empadronades en el municipi que vulguen assistir a l'esdeveniment podran passar pel local d'associacions del carrer Safona, el dissabte 1 i el dilluns 3 d'octubre, per a recollir les seues invitacions. Cada veí tindrà l'opció de presentar un màxim de dos DNIs físics per a poder recollir dos tiquets.

Així mateix, a partir del dia 4 d'octubre s'iniciarà el repartiment d'invitacions per al públic general que desitge escoltar en directe a Miki.

Lo más visto