Onda tanca amb èxit la Fira de Sant Miquel davant una elevada assistència de públic

La gastronomia, música i el comerç local han sigut els grans protagonistes d'aquesta edició

Cultura 03 de octubre de 2022 Redacció Redacció
ONDA

Onda ha viscut un cap de setmana molt especial en el qual els ondenses i visitants han pogut gaudir del xicotet comerç i la gastronomia local, així com d'una infinitat d'activitats aptes per a tots els públics. Des del divendres 30 de setembre fins al diumenge 2 d'octubre, el Raval i el Pla han sigut testimonis de grans espectacles, activitats culturals i molt més.

D'aquesta manera, en la zona del Raval s'han instal·lat diferents expositors en els quals s'han pogut comprar productes del xicotet comerç i gaudir de la gastronomia local en la zona de la Miqueleta. A més, en aquesta àrea han sigut diverses les actuacions musicals que s'han oferit aquests dies, amb artistes com a Blues, Oculta’s DJ, Ruth Baker, Dlocos o Moron 5, entre altres.

El públic infantil també ha gaudit d'una àmplia programació, en la qual han abundat els tallers, contacontes, manualitats, i, a més, enguany ha tornat a realitzar-se la famosa globotraca en el Raval, una activitat que va tindre un gran acolliment l'any passat.

El fermall final ha arribat a càrrec de l'artista Gustavo Paradis, que ha tancat una grandíssima edició davant una elevada presència de veïns i veïnes d'Onda que no han volgut acomiadar la Fira Sant Miquel sense gaudir de les cançons de l'artista i de la gastronomia en la Miqueleta.

Sobre aquest tema, la regidora de Promoció Econòmica i Turisme d'Onda, María Baila, ha destacat la gran acceptació i participació; i ha assenyalat: “La Fira Sant Miquel tanca amb èxit una edició més amb una gran presència d'un públic plural que ha trobat a Onda un lloc en el qual passar un divertit cap de setmana”. “Des de l'equip de govern municipal continuarem apostant per activitats com aquestes que posen en valor el comerç i la gastronomia local”, ha afegit.

Te puede interesar
Lo más visto