La oropesina Luisana Segarra pregonarà el final de les festes d'Oropesa en l'espectacle Nit de Paciència

Serà l'encarregada de llegir el Pregó en l'espectacle que baixarà el teló dels festejos aquest diumenge sota el títol ‘Oropesa, perla riberenca’

Cultura 09 de octubre de 2022 Andrea Andreu Andrea Andreu
Luisana Segarra

El municipi d'Orpesa encara ja la recta final de les seues festes patronals en honor a la Verge de la Paciència. Uns festejos que enguany tornaran a comptar amb un espectacle final, diumenge que ve a la nit, que omplirà els carrers de diferents actuacions carregades d'emoció, il·lusió i moltes sorpreses. La oropesina Luisana Segarra serà l'encarregada de llegir el Pregó previ a aquest espectacle, tal com ha avançat el regidor de Cultura, Gonçal Tamborero.

Com cada any, “volem retre homenatge a persones molt arrelades al municipi, que aprecien i estimen Orpesa. És el cas de Luisana, qui a través del seu treball en el museu exhibeix la història local i les tradicions i cultura pròpies entre veïns, veïnes i visitants i sempre està en pro de treballar pel seu poble”, explica Tamborero. Cal esmentar que l'avi de Luisana, Adolfo Segarra, va exercir com a alcalde de la localitat i va anar en el seu mandat quan es van finalitzar les obres del campanar de les quals es compleixen 90 anys.

L'edició d'aquest 2022 de la màgica Nit de Paciència ve carregada de sorpreses, perquè per primera vegada serà un espectacle itinerant que partirà des de la cèntrica plaça Major fins al recinte multiusos. Sota el títol ‘Orpesa, perla riberenca’, les arts escèniques, la llum i el color satisfaran un recorregut en el qual participaran nombrosos oropesinos i oropesinas que convertiran el municipi en un escenari marítim en homenatge al pasdoble de José Forcada i el músic Alberto Iglesias.

Te puede interesar
Lo más visto