La Diputació de Castelló subvenciona amb 460.442,65 euros ‘l’Escola Matinera’ de 64 municipis de menys de 10.000 habitants

La vicepresidenta i diputada provincial de Benestar Social, Patricia Puerta, afirma que, gràcies a aquesta inversió, “donem resposta a la necessitat d'oferir serveis educatius de qualitat i en igualtat de condicions”

Educació 26 de noviembre de 2022 Redacció Redacció
2782-1797-max

La Diputació de Castelló subvenciona a ajuntaments de municipis de la província de població inferior a deu mil habitants amb 460.442,65 euros per al manteniment de les ‘Escoles Matineres’. Aquesta subvenció beneficiarà a un total de 64 municipis de la província de Castelló.

La subvenció està destinada a la contractació de personal, material, jocs i llits apilables, entre altres necessitats, i és un servei que facilita la conciliació a famílies amb fills i filles en edat escolar.

La vicepresidenta i diputada provincial de Benestar Social, Patricia Puerta, ha afirmat que, gràcies a aquesta inversió, “l'equip de govern encapçalat per José Martí respon a la necessitat d'oferir serveis educatius de qualitat en els municipis de la nostra província, perquè totes les famílies castellonenques puguen gaudir dels mateixos mitjans, béns i serveis sense importar on visquen".

Així mateix, amb aquest servei es garanteix que les famílies amb xiquets i xiquetes d'entre 3 i 14 anys de municipis en risc de despoblació puguen dur a terme el seu projecte de vida i compaginar les parts personal i professional en el seu lloc de residència, ajudant així a fixar població.

Te puede interesar
Lo más visto