Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Diputació de Castelló subvenciona amb 460.442,65 euros ‘l’Escola Matinera’ de 64 municipis de menys de 10.000 habitants

La vicepresidenta i diputada provincial de Benestar Social, Patricia Puerta, afirma que, gràcies a aquesta inversió, “donem resposta a la necessitat d'oferir serveis educatius de qualitat i en igualtat de condicions”

Educació 26 de noviembre de 2022 Redacció Redacció
2782-1797-max

La Diputació de Castelló subvenciona a ajuntaments de municipis de la província de població inferior a deu mil habitants amb 460.442,65 euros per al manteniment de les ‘Escoles Matineres’. Aquesta subvenció beneficiarà a un total de 64 municipis de la província de Castelló.

La subvenció està destinada a la contractació de personal, material, jocs i llits apilables, entre altres necessitats, i és un servei que facilita la conciliació a famílies amb fills i filles en edat escolar.

La vicepresidenta i diputada provincial de Benestar Social, Patricia Puerta, ha afirmat que, gràcies a aquesta inversió, “l'equip de govern encapçalat per José Martí respon a la necessitat d'oferir serveis educatius de qualitat en els municipis de la nostra província, perquè totes les famílies castellonenques puguen gaudir dels mateixos mitjans, béns i serveis sense importar on visquen".

Així mateix, amb aquest servei es garanteix que les famílies amb xiquets i xiquetes d'entre 3 i 14 anys de municipis en risc de despoblació puguen dur a terme el seu projecte de vida i compaginar les parts personal i professional en el seu lloc de residència, ajudant així a fixar població.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter