El TAU Castelló no pot amb el Movistar Estudiantes

Esports 11 de diciembre de 2022 Redacció Redacció
52557466435_d9ebf9bd73_c

Va començar el partit en el majestuós Wizink Cengter amb un gran ambient en les graderies en una jornada solidària per als aficionats a l'Estudiants. Van inaugurar l'electrònic els madrilenys però Hook des de la línia de 6,75 posava la rèplica per al TAU Castelló. Però l'Estudiants va començar a dominar el ritme del partit i sobretot el rebot ofensiu que els donava segones opcions de tir que no desaprofitaven i obrien una primera bretxa de 9 punts (20-11) superat l'equador del quart. Menno Dijkstra acurtava distàncies amb un 2+1 però els madrilenys no afluixaven. El primer quart finalitzava 25-15.

El segon quart transcorria pels mateixos llits i els de Orenga, encara que aconseguien controlar el rebot defensiu perdien massa pilotes (7 en els primers dos quarts) i l'Estudiants no perdonava amb molt bons percentatges de tir. Els castellonencs van tirar 29 tirs de camp pels 42 que van tirar els azulones en la primera part del partit que acabava amb un màxim avantatge de 47-30. Molt havia de canviar el partit perquè la victòria anara a Castelló.

El tercer quart l'equip va poder contindre en defensa als estudiantils però la gran defensa dels madrilenys continuava ofegant els atacs taulellers que per a ficar una canastra els costava déu i ajuda. Mancant 3’ per al final de quart la diferència era ja de 22 punts. A partir d'ací el joc va baixar de ritme i va ser molt monòton. Acabava el quart 63-43.

Infumable l'últim quart viscut en el Wizink Center amb tot el peix venut cap dels dos equips posava energia en la pista. En els primers 5’ només els madrilenys van ser capaços d'anotar 6 punts i els castellonencs un tir lliure 70-44. Els últims minuts tots dos entrenadors van traure als menys habituals amb el partit totalment decidit. L'Estudiants va demostrar el seu gran potencial i el TAU Castelló no va tindre el seu millor tard. Es va tancar el marcador 77-52.