Ràdio Benicarló estarà en directe des de la Fira de Sant Antoni

El programa comptarà amb els principals protagonistes de la festa i la fira i s’emetrà el diumenge 18 de desembre des de les 11 a les 13 h.

General 17 de diciembre de 2022 Redacció Redacció
fira1

Ràdio Benicarló, l’emissora municipal, tornarà a sortir el carrer amb motiu de la Fira de Sant Antoni amb una edició molt especial del programa matinal diari «Veus de Casa». Seran dos hores vibrants de ràdio en directe que s’ompliran amb les veus de les figures més representatives de la festa de Sant Antoni, del mon del camp i de la fira que marquen l’inici d’aquesta celebració popular tan arrelada a Benicarló.

L'edició especial de «Veus de Casa» estarà presentada i dirigida per Ana Álvarez i Lara González, acompanyades als micròfons pel jove periodista benicarlando Javier Castán. Sunny López serà l’encarregada de la producció i Joan Peiró de la realització i el control tècnic.

El programa comptarà amb les personalitats més rellevants relacionades amb la Confraria i la festa de Sant Antoni, majorals i majorales, lloeros, paradistes, representants del sector agrícola local, personalitats que visiten la fira i un llarg seguit d’invitats que passaran durant tot el matí per l’estudi mòbil de Ràdio Benicarló.

Amb aqusta edició especial de «Veus de Casa», Ràdio Benicarló referma el seu compromís amb el món associatiu local, la cultura, les festes i les tradicions  de Benicarló.

El programa s’emetrà des de les 11 a les 13h  des de la pista coberta del Pavelló Poliesportiu.

Te puede interesar
Lo más visto