Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'alcalde anuncia el nomenament de Gràcia Gumbau com a reina 2023, amb les dames Lucía Serrano, María López, María Bellido, Paula Roures, Irene Quirós i Sulema Sánchez

Des de divendres passat Vila-real ja té nova reina i cort d'honor

General 16 de enero de 2023 Redacció Redacció
nomenament reina i dames 2023 (4)

 
La ciutat de Vila-real emprén un nou curs festiu, ambel nomenament oficial de Gràcia Gumbau Costa com a reina de les festes 2023. L'alcalde, José Benlloch, ha anunciat de manera oficial el nomenament de la jove vila- realenca en el tradicional acte oficial celebrat en el saló de plens de l'Ajuntament, que es recupera després de tres anys de parèntesis a causa de la pandèmia de la covid-19.

Gracia Gumbau, de 21 anys i estudiant d'Infermeria a la Universitat Jaume I, ostentarà el càrrec durant les festes patronals en honor a sant Pasqual i la Mare de Déu de Gràcia, al costat de les seues sis dames: Lucía Serrano García, María López Amiguet, María Bellido Mas, Paula Roures Mauricio, Irene Quirós Grinyuk i Sulema Sánchez Castellet. Les noves dames han sigut rebudes per les seues predecessores, Alejandra Chulvi, Andrea Girona, Ester García, Sofía Padullés i Tamara Munuera, mentre que la reina Maria Carmona ha sigut l'encarregada de donar-li la benvinguda a la seua successora per a 2023.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter