La Diputació de Castelló ha acollit la presentació de la 38a edició de la Mitja Marató de Castelló, una de les cites esportives més importants de la província. L'alcaldessa de Castelló

La diputada d'Esports, Tania Baños, ha destacat l'arrelament de la Mitja Marató de Castelló i ha expressat el seu agraïment a l'organització per l'esforç continuat en l'organització d'aquesta prova que permet als participants gaudir d'aquesta carrera any rere any

Esports 25 de enero de 2023 Redacció Redacció
_DSC4598

En l'acte de presentació de la 38a edició de la Mitja Marató Castelló, celebrat al saló de plens de la Diputació de Castelló, la diputada provincial d'Esports, Tania Baños, ha expressat el seu agraïment a l'organització per la seva dedicació en la preparació d'aquesta prova, que li permet a ella mateixa i als altres participants gaudir-ne any rere any. Baños ha destacat que aquesta prova és molt arrelada al territori i a la província, i ha reconegut la participació de corredors i corredores històrics en l'esdeveniment.

José Delgado, membre de la Unió Atlètica Castelló (UAC), també ha agraït la implicació de la Diputació de Castelló i del Patronat d'Esports en la Mitja Marató, destacant el suport que han brindat a aquesta competició esportiva.

La Mitja Marató Castelló tindrà lloc el diumenge 29 de gener, amb sortida des del parc Ribalta de la ciutat. El termini d'inscripció per a la prova finalitzarà demà 25 de gener, i fins al moment ja hi ha prop de mil persones inscrites.

Te puede interesar
Lo más visto