L'Associació Banc d'Aliments de Castelló haja inaugurat les seves noves instal·lacions

Durant l'acte d'inauguració de les noves instal·lacions de l'Associació Banc d'Aliments de Castelló, segurament es posarà en valor el treball incansable dels voluntaris que dediquen el seu temps i esforç per a ajudar els altres

General 26 de febrero de 2023 Redacció Redacció

És una gran notícia que l'Associació Banc d'Aliments de Castelló haja inaugurat les seves noves instal·lacions en Carretera Borriol de Castelló de la Plana. La presència del President Nacional de la Federació de Bancs d'Aliments, Pedro Llorca, i del President del Banc d'Aliments de Castelló, Santiago Miralles, demostra la importància d'aquesta inauguració i el suport que rep l'associació en la seva lluita contra la fam i la pobresa.

Aquest acte d'inauguració és una oportunitat per a posar en valor el treball realitzat pels voluntaris i la importància d'ajudar els altres. És un reconeixement al compromís i l'esforç de tots aquells que col·laboren amb l'Associació Banc d'Aliments per a fer possible la seva missió de lluitar contra la fam i proporcionar aliments a les persones més necessitades.

Les noves instal·lacions segurament permetran a l'associació millorar i ampliar els seus serveis, arribant a més persones i oferint una millor assistència. És un pas important per a continuar lluitant contra la pobresa alimentària i donar suport a les persones en situació de vulnerabilitat de la comunitat de Castelló de la Plana.

Te puede interesar
Lo más visto