Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Benicarló participa aquest cap de setmana en la fira de turisme Navartur

La Regidoria de Turisme aposta per promocionar tota l’oferta de turisme gastronòmic i nàutic així com les Falles i el patrimoni cultural. Navarra representa, juntament amb Catalunya, Aragó, Comunitat Valenciana i País Basc, un dels principals mercats turístics per a Benicarló

General 24/02/2023 Redacció Redacció
navartur1

Benicarló participa des d’avui i fins diumenge de la fira de turisme Navartur, que se celebra al Palau de Fires i Congressos Baluarte de Pamplona. Benicarló estarà present dins de l’estand de la Comunitat Valenciana i sota el paraigua de la marca turística provincial Castellón Mediterráneo, del Patronat de Turisme de la Diputació de Castelló, on presentarà tota l’oferta de turisme gastronòmic, nàutic, de sol i platja, cultural i d’esdeveniments, especialment les Falles. També es promocionarà activament qualitat en destinació i els establiments que compten amb el segell SICTED.

Es tracta d’una fira amb un públic final de perfil familiar i molt fidel a destinacions de costa del Mediterrani, com és Benicarló.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha remarcat que «Navarra se situa entre els principals mercats nacionals que rep Benicarló, juntament amb Catalunya, Aragó, Comunitat Valenciana, Madrid i País Basc». «Cal subratllar, a més —ha afegit la regidora— que els mercats del nord, atés que venen de més lluny, solen fer estades més llargues». Cardona ha constatat que «des de Benicarló volem continuar captant l’interès i mantenint la fidelitat del públic navarrès».

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter