Benicarló participa aquest cap de setmana en la fira de turisme Navartur, un esdeveniment que se celebra a Pamplona

La Regidoria de Turisme de Benicarló ha apostat per promocionar tota l'oferta de turisme gastronòmic i nàutic del municipi, així com les Falles i el patrimoni cultural, en la fira de turisme Navartur

General 24 de febrero de 2023 Redacció Redacció
navartur1

Benicarló participa des d'avui i fins diumenge en la fira de turisme Navartur, que se celebra al Palau de Fires i Congressos Baluarte de Pamplona. El municipi estarà present dins de l'estand de la Comunitat Valenciana i sota el paraigua de la marca turística provincial Castellón Mediterráneo, del Patronat de Turisme de la Diputació de Castelló. L'objectiu és promocionar tota l'oferta turística de Benicarló, incloent el turisme gastronòmic, nàutic, de sol i platja, cultural i d'esdeveniments, especialment les Falles. També es posarà èmfasi en la qualitat com a destinació i els establiments que compten amb el segell SICTED.

Navartur és una fira amb un públic final de perfil familiar i fidel a destinacions de costa del Mediterrani, com Benicarló. Segons la regidora de Turisme, Isabel Cardona, Navarra és un dels principals mercats nacionals que rep Benicarló, juntament amb altres regions com Catalunya, Aragó, la Comunitat Valenciana, Madrid i el País Basc. Es destaca que els visitants d'aquests mercats del nord, que venen de més lluny, solen fer estades més llargues. L'objectiu és continuar captant l'interès i mantenir la fidelitat del públic navarrès en relació a Benicarló com a destinació turística.

Te puede interesar
Lo más visto