L'Alcora ha instal·lat un Centre de Control de Videovigilància amb l'objectiu d'incrementar la seguretat en el municipi

El Centre de Control de Videovigilància de l'Alcora està situat en les dependències de la Policia Local. Aquesta ubicació estratègica permet una coordinació efectiva entre els agents de policia i els operadors encarregats de monitoritzar les càmeres de seguretat en temps real

General 30 de marzo de 2023 Redacció Redacció
centro de videovigilancia 1

L'Ajuntament de l'Alcora ha establert un punt de control centralitzat amb l'objectiu d'incrementar la seguretat a la localitat. Aquest punt de control es troba en una sala de les dependències de la Policia Local i compta amb tecnologia avançada per a la visualització i gestió de les càmeres de videovigilància instal·lades a diferents zones estratègiques de la localitat.

A més de supervisar les càmeres de vigilància de l'entrada a la localitat i dels polígons industrials, l'objectiu és connectar també les càmeres situades en edificis municipals i altres punts de la localitat. A través d'aquest punt de control, es pot accedir a les imatges en temps real, a les imatges emmagatzemades, al sistema d'enregistrament de vídeo, al sistema de gestió i anàlisi de vídeo intel·ligent i al sistema de reconeixement de matrícules.

S'han realitzat diverses instal·lacions i implementacions per a la creació d'aquest centre de control, com ara la instal·lació d'un Vídeo Wall per a la visualització de les càmeres, una plataforma de gestió i control del sistema de videovigilància integrada amb les bases de dades de la DGT (Direcció General de Trànsit), un servidor per allotjar el programari de gestió i control i un gravador digital IP.

La integració amb les bases de dades de la DGT permet identificar i analitzar situacions anòmales i la concurrència de trànsit en zones determinades, facilitant així les tasques de la Policia Local i altres forces de seguretat. Aquesta tecnologia avançada ajuda a millorar la seguretat i a respondre de manera més eficient davant possibles incidents o situacions de risc.

Te puede interesar
Lo más visto