Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El Departament de Salut de Castelló ha organitzat una jornada sobre l'obesitat com a problema de salut pública, donat que afecta ja al 25% de la població

En aquesta jornada sobre l'obesitat, professionals especialitzats en diferents àrees de la salut, com Endocrinologia, Cirurgia, Medicina Familiar, Psicologia i Nutrició, compartiran la seva perspectiva clínica per abordar l'increment de l'adherència als tractaments

Sanitat 03/04/2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
WhatsApp Image 2023-04-03 at 11.13.35 (1)

La Jornada Obesity Talks, organitzada pel Departament de Salut de Castelló, té com a objectiu abordar l'atenció als pacients amb obesitat davant l'augment de la seva prevalença a la província. Especialistes en diverses àrees de la salut, com Endocrinologia, Cirurgia Bariàtrica, Medicina Familiar, Psicologia i Nutrició, han compartit les seves perspectives en una abordatge multidisciplinari d'aquesta malaltia.

L'obesitat és una malaltia prevalent que pot portar diverses comorbiditats i problemes de salut. Per abordar-la adequadament, és necessari un enfocament integral que inclou suport psicològic, tractament clínic i seguiment. L'abordatge motivacional i conductual també és crucial per millorar l'adherència als tractaments clínics i nutricionals.

Durant la jornada, s'han presentat aspectes de salut pública relacionats amb l'obesitat, les estratègies d'intervenció del Departament de Salut de Castelló, els procediments quirúrgics de la unitat de cirurgia bariàtrica i les intervencions motivacionals, conductuals i nutricionals. També s'ha destacat el projecte SchoolFood4Change, implementat en diversos centres escolars de la Comunitat Valenciana, que promou una alimentació saludable i sostenible i busca prevenir l'obesitat entre els alumnes.

La jornada va ser inaugurada per la secretària autonòmica de Salut Pública, Ofelia Gimeno, el director territorial de Sanitat a Castelló, Edelmiro Sebastián, i l'equip organitzador de l'esdeveniment.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter