Ha arribat a Benicàssim la campanya "ConserMar" per a posar en valor la importància de no abandonar residus en les platges

El pròxim 7 d'abril l'equip de "Reciclar per a ConserMar" s'instal·larà a la zona del torreó, davant del carrer Torre San Vicent, per a conscienciar els ciutadans sobre els beneficis del reciclatge per al medi ambient

General 04 de abril de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
ConserMar (2)

Durant tot el matí del 7 d'abril, l'equip de ConserMar atendrà els ciutadans a l'estand situat a la zona de la Torrassa. L'objectiu és informar i fomentar la recollida selectiva de residus d'envasos generats a l'entorn de les platges, com ara llandes, briks i envasos de plàstic, a més de lluitar contra l'abandó de residus a les platges i altres entorns naturals.

Aquesta acció reforçarà la importància de separar aquests residus a casa i dipositar-los als contenidors corresponents per afavorir el seu reciclatge. Això ajuda a reduir la contaminació, millorar la qualitat mediambiental i promoure l'economia circular dels envasos.

La iniciativa busca la interacció directa amb els ciutadans, que podran acostar-se a l'estand situat a l'entrada d'una platja emblemàtica acordada amb els ajuntaments participants. Allà, s'informarà dels beneficis del reciclatge per al medi ambient, es proporcionarà ajuda per a una separació correcta dels residus i es resoldran dubtes sobre com i on dipositar-los per al seu posterior reciclatge. Aquestes accions in situ permeten arribar al major nombre de persones i conscienciar-les de la importància del reciclatge en qualsevol situació i lloc.

En resum, es busca implicar els ciutadans com a agents actius en la preservació del nostre patrimoni comú representat per les platges, valorant-les com a tresor natural i entenent que el seu ús i gaudi són fonamentals per al nostre desenvolupament econòmic.

A través del lloc web www.reciclarparaconsermar.es es podrà obtenir informació sobre el desenvolupament de la campanya i els dies en què l'equip visitarà cada platja. Aquesta campanya de conscienciació ciutadana sobre el reciclatge és promoguda per la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, i Ecoembes, amb la col·laboració de 21 ajuntaments costaners de tota la Comunitat Valenciana.

Te puede interesar
Lo más visto