L'aeroport de Castelló ha registrat un total de més de 15.000 passatgers durant el mes de març

La directora general de Aerocas, Blanca Marín, ha proporcionat més dades sobre el rendiment de l'aeroport de Castelló. Segons les seves declaracions, de gener a març de 2023, s'ha registrat un total de 37.563 passatgers i passatgeres

General 04 de abril de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
230404_foto_aerocas_trimestre

L'aeroport de Castelló ha finalitzat el primer trimestre de l'any amb xifres positives de passatgers i moviments d'aeronaus. Segons la directora general de Aerocas, Blanca Marín, al març s'ha superat la marca de les 15.000 persones usuàries. A més, de gener a març de 2023, s'ha comptabilitzat un total de 37.563 passatgers i passatgeres.

L'aeroport de Castelló actualment opera amb vuit connexions regulars que inclouen destinacions com Brussel·les, Dublín, Porto, Düsseldorf, Budapest, Bucarest, Madrid, i en les pròximes setmanes s'afegiran rutes cap a Katowice, Sevilla i Roma.

Amb aquest conjunt de 11 rutes, es preveu que durant la temporada estival actual (de finals de març a la fi d'octubre), l'aeroport de Castelló realitze 1.500 vols regulars, oferint un total de 250.000 seients.

Pel que fa als moviments d'aeronaus, al març s'han registrat 660 moviments, i durant el primer trimestre s'han comptabilitzat un total de 1.604 moviments d'aeronaus a l'aeroport de Castelló. Aquestes xifres demostren una activitat significativa i un creixement continuat de l'aeroport.

Te puede interesar
Lo más visto