Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

És una notícia excel·lent saber que els Bombers de la Diputació de Castelló han activat el seu primer pla d'igualtat entre dones i homes, un pas important cap a la promoció dela igualtat de gènere

El pla d'igualtat del Consorci Provincial de Bombers de la Diputació de Castelló hagi estat pactat i aprovat definitivament per la Generalitat Valenciana

General 05/04/2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
dipcas bombers dones

Els Bombers de la Diputació de Castelló hagin posat en marxa el seu primer Pla d'Igualtat, que ha sigut aprovat definitivament per la Generalitat Valenciana. Aquest pla és fonamental per a garantir la igualtat efectiva entre dones i homes dins de l'organització i per a complir amb les disposicions de la Llei orgànica 3/2007 sobre igualtat.

El document del pla ha sigut negociat i subscrit per l'empresa i la representació social en el marc de la comissió negociadora, i té com a àmbit personal d'aplicació totes les persones treballadores del Consorci Provincial de Bombers de Castelló.

El pla estableix el compromís de l'organització amb el principi de igualtat d'oportunitats entre dones i homes en tots els àmbits de la seva activitat, des de la selecció i contractació fins a la promoció, la formació, les condicions laborals, la conciliació de la vida personal i laboral, la infrarepresentació de les dones, les retribucions i la prevenció de l'assetjament sexual i per raó de sexe.

El procés d'elaboració d'aquest pla ha estat altament participatiu i ha comptat amb una gran implicació de tots els actors involucrats. Aquesta és una iniciativa fonamental per a avançar cap a la igualtat de gènere i crear un entorn laboral més just i inclusiu.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter