Benicàssim ha tancat el mes d'abril amb una completa oferta cultural que ha inclòs projeccions de cinema, representacions teatrals i exposicions

Durant la Setmana Santa, l'Ajuntament de Benicàssim ha organitzat un seguit d'activitats amb l'objectiu de convertir la localitat en un destí turístic més complet i diversificat, més enllà de les seves platges i sol

Cultura 17 de abril de 2023 Redacció Redacció
e124a9e9-6af0-4c89-8ee8-304aa4f64f54

L'Ajuntament de Benicàssim ha organitzat diverses activitats durant la Setmana Santa i fins al final del mes d'abril amb l'objectiu de posar de relleu que la localitat és "molt més que un destí de sol i platja". A més de les activitats relacionades amb la Setmana Santa, l'agenda cultural inclou una varietat d'esdeveniments per a tots els públics.

En l'àmbit del cinema, s'han programat diverses projeccions de pel·lícules com "An Calling Ciúin" i "Chronique d'une liaison passagère" en dates concretes, incloent-hi una versió original en anglès per als cinèfils. Pel que fa al teatre, s'ha previst l'obra "Barbados" per a adults i l'espectacle infantil "4 X 4 Ephimeral Architectures" de Gandini Juggling.

Quant a les exposicions artístiques, destaca l'exposició d'homenatge a l'art pop en Vila Elisa, que presenta la visió dels artistes Andy Warhol, Takashi Murakami i Banksy. També es podrà visitar la primera exposició del Dia de les Paelles a la Sala Escena, així com l'exposició de Vicente Tirado titulada "Inverted Landscape" en el Melchor Zapata.

A més de l'oferta cultural, Benicàssim compta amb altres atractius com el seu patrimoni arquitectònic i la seva natura. Es poden visitar llocs com la Torre Sant Vicent, el Monestir dels Pares Carmelites, el Museu Cellers Carmelitano i el Centre d'Interpretació La Bartola. A més, el Parc Natural del Desert de les Palmes ofereix magnífiques vistes al mar i es realitzen visites guiades i teatralitzades per les viles de l'època de la Belle Époque.

Amb aquesta diversitat d'activitats i atraccions, Benicàssim busca oferir als residents i visitants una experiència cultural completa i enriquidora durant la Setmana Santa i al llarg del mes d'abril.

Te puede interesar
Lo más visto