El Circuit Ricardo Tormo, situat a Cheste (València), acollirà l'estrena de la Copa d'Espanya de Velocitat

En la Copa d'Espanya de Velocitat que se celebra al Circuit Ricardo Tormo, un total de 107 pilots s'han inscrit per competir en les set categories convocades per l'organització

Esports 20 de abril de 2023 Redacció Redacció
230420_EDUC_FOTO1_Previa_Circuito

Aquest cap de setmana se celebra al Circuit Ricardo Tormo la primera cita de la Copa d'Espanya de Velocitat, que forma part del nou certamen denominat CEF, que engloba els campionats territorials de motociclisme. Els pilots han tingut dues jornades d'entrenaments lliures els dies dijous i divendres, i ara competiran per aconseguir les seves posicions en la graella d'eixida en els entrenaments cronometrats del dissabte.

El dissabte a les 16:45 hores començaran les primeres carreres de la Copa d'Espanya, concretament les de Promo2 R4C i Promo1 de l'FCMM. El diumenge, a partir de les 9:00 hores, tindran lloc les sessions de "warm up", i a partir de les 10:40 hores s'iniciaran les carreres de Promo2 R4C FCMM, Iberia Cup BMW, Supersport, SBK, SSP 300 i Promo3. El programa de carreres finalitzarà cap a les 15:30 hores.

Un total de 107 pilots han confirmat la seva participació en aquesta primera cita de la Copa d'Espanya. Aquesta competició reemplaça el Campionat Interautonòmic de Velocitat, que ja no es celebrarà. La Copa d'Espanya inclourà nou caps de setmana de competició en diferents circuits com Jerez, Barcelona-Catalunya, Albacete, Navarra i Cartagena.

Cal destacar que l'entrada per a tots els aficionats és gratuïta, tant a la tribuna de boxs com al paddock de Cheste, oferint així l'oportunitat als aficionats de gaudir d'aquest emocionant esdeveniment esportiu.

Te puede interesar
Lo más visto