El programa 'Autors a les aules' ha congregat a més de 250 alumnes entorn de la literatura en una trobada que promou el contacte directe entre escriptors i estudiants

En l'iniciativa 'Autors a les aules', els escriptors Anna Ballester i Vicent Vila han estat els participants destacats

Cultura 19 de abril de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
autors1

Durant l'activitat 'Autors a les aules', més de 250 alumnes de 1r d'ESO dels instituts Joan Coromines i Ramón Cid han tingut l'oportunitat de conèixer personalment i interactuar amb els autors Anna Ballester i Vicent Vila. Anna Ballester, una reconeguda professora de secundària, contacontes i especialista en literatura infantil i juvenil, ha compartit la seva experiència com a escriptora i ha explicat els motius que l'han inspirat a escriure el llibre 'Maleïda poma', que els estudiants han llegit durant el curs.

D'altra banda, Vicent Vila, escriptor i assessor teatral, ha presentat la seva versió dels 'Contes de Les mil i una nits', que ha captivat l'alumnat de l'IES Ramón Cid. Durant la trobada, els estudiants han tingut l'oportunitat de parlar amb l'autor sobre els detalls de l'obra i, de manera sorprenent, han preparat una breu adaptació teatral de dos dels contes del llibre.

Aquesta activitat, organitzada per la Regidoria de Serveis Lingüístics, té com a finalitat fomentar la lectura entre els estudiants de secundària i connectar-los directament amb els autors i autores dels llibres que han llegit durant el curs. A través d'aquest contacte directe i les converses amb els autors, s'espera despertar l'interès dels alumnes per la literatura i estimular la seva imaginació i creativitat.

Te puede interesar
Lo más visto